ADVERTORIAL Echipamente de protecţie pentru persoanele care lucrează la înălţime

Media-Advertising / 12 aprilie 2021

Echipamente de protecţie pentru persoanele care lucrează la înălţime

Este o ofertă de produse de foarte buna calitate! Foarte utilă pentru firmele care execută lucrări la înălţime, în special. Magazinul online eSAFE.ro a luat fiinţă în anul 2011. De atunci furnizează echipamente de protecţie de foarte bună calitate, repectând toate normele Uniunii Europene din acest domeniu.

Jachete de lucru, pantaloni de lucru, veste, tricouri, bluze, bocanci de lucru, sandale protectie, combinezoane, halate, mănuşi de protecţie, căşti, ochelari, protecţie auditivă, protecţie respiratorie, echipamente de protectie pentru multe domenii de activitate, scule şi multe alte produse care vă pot ajuta să respectaţi în mod corect şi complet legislaţia în vigoare dar şi viaţa angajaţilor dumneavoastră!

Puţine magazine online de acest gen reuşesc să prezinte cumparătorilor produse atât de variate de o excelentă calitate! Întrebaţi un reprezentant al firmei dacă produsul de care sunteţi interesat corespunde normelor actuale de securitate în muncă!

Oferta de echipamente de protecţie pentru persoanele care lucrează la înălţime.

Magazinul online eSAFE.ro comercializează o gamă complexă de carabiniere. De aici puteţi comanda acum modele diferite de carabiniere, de tipul Annapurna 223, Makalu 224, carabinieră din oţel 25KN marca ARDON sau carabinieră din oţel cu blocare triplă şi rezistenţă 40 KN. Primele două modele sunt produse de către compania Vertiqual, una din cele mai mari companii producătoare de echipamente de protecţie din lume.

Oferta pentru centuri şi hamuri este şi ea foarte generoasă. Aici sunt prezentate modele diferite din ambele categorii: centură de poziţionare C1, centură complexă Dinamic Plus Chantier C41, centură alpinism cu protecţie lombară, centură complexă V41 Xenon- ham alpinism utilitar ieftin, centură complexă V41 Radon, centură complexă V8 Discovery, centură complexă cu doua puncte de prindere, centură complexă cu două puncte de fixare, centură de poziţionare V11 ARGON, centură de poziţionare ignifugă V15 Plasma Web, etc.

Foarte multe din aceste modele de centuri sunt produse tot de renumita firma Vertiqual.

De la acelaşi producător aveţi ocazia să cumpăraţi acum online sau prin comenzi directe plasate la firmă şi corzi şi cabluri de diferite tipuri, mijloace de legătură, opritoare de cădere sau diferite accesorii pentru lucrul la înălţime.

Cască de protecţie, chingă antitraumă, dispozitiv de coborâre controlată, bucle de ancorare, cârlige de ancorare, frânghii de amortizare, frânghii simple, frânghii de poziţionare, linie de transport temporară Rainbow, mijloace de legătura în X sau Y sunt alte tipuri de produse recomandate pentru siguranţa lor, persoanelor care lucrează în medii de genul acesta.

Ce alte avantaje puteţi avea dacă decideţi să colaboraţi cu magazinul online eSAFE.ro ?

Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 999 lei, este primul avantaj de care se pot bucura partenerii magazinului eSAFE.ro! Livrările se realizează în intervalul de timp 48 ore-30 zile, în funcţie de cantitatea comandată şi de stocurile existente.

Se poate plăti ramburs sau cu cardul, online.

Dacă doriţi să fiţi la curent cu toate noutăţile despre siguranţa şi securitatea în muncă sau cu cele despre echipamente de protecţie sigure şi eficiente, consultaţi postările de la rubrica Blog a site-ului de prezentare eSAFE.ro.

SUCCES în găsirea celui mai sigur şi eficient echipament de protecţie!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb