ADVERTORIAL elmiplant redefineşte standardele îngrijirii tenului cu gama Hyaluronic Gold

Companii / 20 decembrie 2023

elmiplant redefineşte standardele îngrijirii tenului cu gama Hyaluronic Gold

elmiplant aduce un plus de strălucire în rutina ta de înfrumuseţare cu gama Hyaluronic Gold, propunând în felul acesta o experienţă de îngrijire cu adevărat luxuriantă, prin puterea regeneratoare a acidului hialuronic şi bogăţia proteinelor aurii. Inspirată din natură şi susţinută de cercetări avansate, această gamă se afirmă ca un adevărat elixir pentru o piele radiantă şi catifelată.

Gama Hyaluronic Gold este o declaraţie a angajamentului elmiplant de a oferi îngrijire de înaltă calitate. Cu până la 99% ingrediente de origine naturală, 30 de milioane de capsule cu acid hialuronic & proteine aurii, cunoscute pentru capacităţile sale excepţionale de hidratare şi umplere, fiecare produs din această gamă este conceput pentru a-ţi revigora tenul şi pentru a-i reda frumuseţea naturală.

Produsele din gama Hyaluronic Gold sunt formulate pentru a se adapta special nevoilor tenului, începând cu vârsta de 45 de ani. Fie că este vorba de un ten uscat, mixt sau gras, această gamă te întâmpină cu produse create pentru a-ţi oferi o experienţă personalizată de răsfăţ.

Orice rutină de îngrijire a tenului începe cu o curăţare temeinică, astfel că demachierea joacă un rol esenţial în ritualul de pregătire a pielii pentru produsele ce urmează a fi aplicate ulterior. Apa micelară Hyaluronic Gold este potrivită tuturor tipurilor de ten, cu 92% ingrediente de origine naturală. Îndepărtează în profunzime machiajul rezistent la apă şi impurităţile, dintr-o singură mişcare. Fiind îmbogăţită cu acid hialuronic şi proteine aurii ajută la refacerea pielii şi are efect de umplere. Încă de la prima utilizare pielea se simte mai catifelată, mai netedă şi revigorată, ajutând la prevenirea deshidratării.

Continuă ritualul de îngrijire şi simte-te răsfăţată, ca la un tratament profesional, cu masca pentru ochi Hyaluronic Gold. Cu 96% ingrediente de origine naturală, acid hialuronic şi proteine aurii, oferă o îngrijire de excepţie pentru pielea sensibilă din jurul ochilor. Eficacitatea este dovedită clinic şi datorită vitaminelor şi ceramidelor care ajută la menţinerea sănătăţii pielii şi creează efectul de întinerire. După 15 minute, pielea se simte hidratată, iar aspectul pungilor de sub ochi şi al cearcănelor este vizibil redus.

Pentru efecte de durată şi hidratare instantanee îţi recomandăm să incluzi în ritualul tau şi masca şerveţel pentru ten Hyaluronic Gold. Cu 94% ingrediente de origine naturală, îmbogăţită cu acid hialuronic şi proteine aurii, această mască ajută la refacerea, hidratarea şi împrospătarea pielii. În 2 săptămâni de utilizare, liniile par mai netede, iar tenul re-volumizat.

Hyaluronic Gold cremă de zi antirid, cu efect de umplere, este o adevărată bijuterie în rutina de îngrijire a tenului. Cu ingrediente atent selectate pentru a combate semnele de îmbătrânire, oferă beneficii notabile tenului tău. Fiind îmbogăţită cu booster hialuronic format din 30 de milioane de capsule de hialuronic, acid hialuronic de umplere, acid hialuronic cu greutate moleculară mică, stimulator de acid hialuronic şi colagen, toate incluse în formula sa pentru umplerea ridurilor, această cremă contribuie semnificativ la redefinirea conturului feţei şi revigorarea tenului. Textura sa lejeră şi absorbţia rapidă fac din aplicarea zilnică a acesteia o plăcere, oferindu-ţi nu doar o protecţie eficientă împotriva factorilor de mediu, ci şi un moment de răsfăţ şi revitalizare.

Concepută să acţioneze în timpul somnului, Hyaluronic Gold cremă de noapte antirid cu efect de umplere este partenerul perfect pentru a completa ritualul tău de îngrijire. În timp ce tu te odihneşti, ingredientele active pătrund în profunzime, reducând ridurile şi îmbunătăţind tonusul pielii. Dimineaţa vei descoperi o piele mai fermă, mai catifelată şi mai radioasă.

Pentru a completa armonios beneficiile cremelor de zi şi de noapte, elmiplant a dezvoltat serul Hyaluronic Gold. Formulat pentru a intensifica lupta împotriva semnelor vizibile ale îmbătrânirii, acest ser îmbină beneficiile acidului hialuronic, extractului de orez maturat şi vitaminei B3 pentru diminuarea vizibilă a ridurilor, reducerea petelor pigmentare şi pentru obţinerea unui aspect radiant şi de întinerire al tenului.

Pielea din jurul ochilor este de cele mai multe ori cea mai afectată de stilul de viaţă, trecerea timpului şi factorii externi. elmiplant oferă soluţia delicată şi eficientă pentru a revitaliza zona din jurul ochilor cu Hyaluronic Gold cremă antirid cu efect de umplere. Această formulă specială se concentrează asupra reducerii ridurilor fine, cearcănelor şi pungilor de sub ochi, conferind un aspect odihnit şi luminos. Textura sa fina şi non-iritantă este perfect adaptată pielii delicate din jurul ochilor, iar efectul său de umplere ajută la restabilirea fermităţii şi elasticităţii. Îngrijirea atentă pe care o oferă această cremă antirid creează un ritual zilnic plăcut, oferind pielii din jurul ochilor strălucire şi prospeţime.

Descoperă secretul unei îngrijiri complete şi experimentează răsfăţul în fiecare aplicare. Mai multe detalii despre gama elmiplant Hyaluronic Gold şi produsele aferente acesteia, se regăsesc https://elmiplant.com/ingrijire-ten/allcategories/?filter=collection-hyaluronic-gold-01

Nu uita, pentru rezultate maxime, se recomandă o rutină de îngrijire completă, folosind toate produsele din gama Hyaluronic Gold! Îţi dorim un timp de răsfăţ perfect!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb