ADVERTORIAL Gift Idea. Tradiţia unui business de succes cu peste 300.000 de cadori livrate pe an

Media-Advertising / 4 decembrie 2023

Gift Idea. Tradiţia unui business de succes cu peste 300.000 de cadori livrate pe an

Odată cu trecerea timpului, cadourile de Crăciun au devenit adevărate simboluri ale aprecierii. Tradiţia oferirii cadourilor de Crăciun are rădăcini adânci şi aduce cu ea o încărcătură emoţională puternică, fiind o modalitate de a exprima iubirea, recunoştinţa şi generozitatea faţă de cei apropiaţi. Se spune că acest obicei provine din povestea Magilor care au adus daruri preţioase pruncului Isus. Prin urmare, cadourile de Crăciun nu reprezintă doar o formalitate, ci un "mulţumesc" autentic, exprimat din inimă.

Alegerea unui cadou nu trebuie să fie o sursă de stres, trebuie să reprezinte o activitate plăcută, de care să te poţi bucura în timpul tău liber. Dar ce faci totuşi, când vine vorba de darurile oferite colegilor sau partenerilor de business? Chiar dacă pe parcursul unui an, celebrezi alături de echipă cele mai importante rezultate, nu trebuie să treci cu vederea celebrarea Crăciunului. Este momentul perfect să îţi exprimi aprecierea faţă de echipă, furnizori şi parteneri şi să le oferi un cadou simbolic, în semn de mulţumire, pentru sprijinul şi dedicarea lor.

Poate fi dificil să intuieşti exact ce şi-ar dori şi nici nu îi cunoşti foarte bine pe toţi. În plus, trebuie să te organizezi din timp, iar la final nu ai certitudinea că echipa ta se bucură cu adevărat de cadourile oferite. Însă, Gift Idea, liderul pieţei de coşuri corporate cadou, poate fi partenerul tău ideal în toată această călătorie. Cu o prezenţă în piaţă de peste 10 ani şi o echipă alcătuită din profesionişti dedicaţi, care împărtăşesc pasiunea pentru cadouri, gurmanzi şi experţi în selecţia produselor, Gift Idea oferă consultanţă clienţilor şi creează cadouri personalizate, care satisfac cele mai exigente gusturi.

"De peste 10 ani căutăm continuu produse de calitate, alegem cu atenţie furnizorii, îmbunătăţim experienţa de cumpărare şi, cu fiecare colecţie de sezon ne exprimăm respectul pentru clienţi, prin cadourile pe care le creăm şi personalizăm atent, până la cel mai mic detaliu. Pasiunea şi dăruirea ne-au permis să ne consolidăm afacerea şi să devenim astăzi lideri pe piaţa cadourilor corporate, cu peste 300.000 de cadouri livrate anual. În plus, viteza, flexibilitatea, promptitudinea şi siguranţa sunt factori care garantează serviciile nostre de înaltă calitate, iar sistemele moderne şi automatizările ne oferă siguranţa livrărilor în timp util.", declară Vlad Prioteasa şi Cosmin Poenaru, fondatorii Gift Idea.

Aşadar poţi uita de cadourile neinspirate, de timpul şi energia consumate în achiziţionarea cadoului perfect şi poţi apela cu încredere la serviciile Gift Idea, partenerul tău în alegerea cadoului perfect.

Cadouri personalizate pentru partenerii şi colegii tăi - un mod original de a împărţi bucuria sărbătorilor de iarnă

Gift Idea înţelege preferinţele fiecărui client. De aceea, oferă o gamă rafinată şi diversificată de alimente food (praline, tablete de ciocolată, turtă dulce, biscuiţi, fursecuri, cozonac, panettone, covrigei, alune, specialităţi gourmet), băuturi (vin, spumant, prosecco, şampanie, whisky, cognac, gin, rom, lichior vodka, tequila, băuturi aperitiv), ambalaje (cutii de carton, tăviţe şi coşuri de pânză) care să reflecte gusturile şi stilul fiecărui destinatar. Prin alegerea unui cadou personalizat, nu oferi doar un obiect, ci şi un simbol al atenţiei tale şi al efortului depus în alegerea unui dar memorabil.

Cum funcţionează Gift Idea?

După accesarea site-ului, fiecare client trebuie să parcurgă doar trei paşi până la confirmarea comenzii.

Platforma Gift Idea oferă o experienţă de navigare intuitivă şi propune coşuri corporate cadou în funcţie de sezon şi tematică, facilitând astfel alegerea cadoului perfect. După ce ai stabilit bugetul per cadou şi te-ai decis asupra coşului pe care urmează să îl dăruieşti, nu mai e decât un pas: scrie adresa de livrare, iar Gift Idea se va asigura că fiecare cadou ajunge la destinaţie în timp util pentru a contribui la atmosfera festivă de la petrecerea de Crăciun.

De ce este important să achiziţionezi cadourile din timp?

Achiziţionarea cadourilor din timp nu este doar un gest practic, ci şi o modalitate de a aduce linişte şi bucurie în agitatia specifică acestei perioade. În plus, unele produse pot fi disponibile doar în cantităţi limitate sau se pot epuiza rapid din depozit. Astfel, achiziţionarea lor timpurie garantează accesul la selecţia completă de produse oferite de Gift Idea. De asemenea, cu o strategie orientată către client şi în semn de apreciere, în această perioadă compania oferă discount de volum pentru precomenzi. Toate comenzile plasate în această perioadă, oriunde în România sunt livrate într-un interval de 48-72 ore, iar livrarea lor în Bucuresti şi Ilfov este gratuită.

"Adesea suntem întrebaţi cum gestionăm eficient un volum atât de mare într-un timp foarte scurt. Acum, privind în urmă, realizez cât de mult s-a dezvoltat Gift Idea. Când am lansat acest business, livram cadourile cu o maşina personală, o dacie veche, de care mă leagă atât de multe amintiri. Este drept că pe atunci şi volumul era considerabil mai mic, însă acesta a fost punctul de start, care ne-a ambiţionat să dezvoltăm un sistem întreg care să ne ajute la procesarea comenzilor şi livrarea acestora. În mod constant, am perfecţionat fiecare etapă a procesului nostru de lucru şi am implementat cu succes soluţii avansate, precum sistemele ERP (Enterprise Resource Planning) şi WMS (Warehouse Management System), care au generat un impact dublu asupra activităţii noastre: pe de o parte, ne-au ajutat să reducem costurile, iar pe de altă parte ne-au ajutat să ne mărit semnificativ productivitatea, contribuind la o eficienţă operaţională superioară.", declară Vlad Prioteasa, unul dintre fondatorii Gift Idea.

Gift Idea nu este doar un furnizor de cadouri, ci un partener în construirea de amintiri de nepreţuit şi în crearea de legături puternice. Cu pasiunea de a surprinde şi de a impresiona prin fiecare detaliu, cadourile sunt transformate în piese de artă care spun o poveste. Prin Gift Idea se dezvoltă o nouă paradigmă a dăruirii - una în care fiecare cadou spune o poveste, îmbrăţişează un sentiment şi rămâne în inimile celor care îl primesc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb