ADVERTORIAL Pentru prima dată în România, reuniunea Asociaţiei Europene a Instituţiilor de Garantare va avea loc la Bucureşti în data de 26 Mai 2023

Media-Advertising / 5 mai 2023

Pentru prima dată în România, reuniunea Asociaţiei Europene a Instituţiilor de Garantare va avea loc la Bucureşti în data de 26 Mai 2023. Evenimentul va continua cu o dezbatere pe teme economice şi financiar-bancare, ce se va desfăşura sub înaltul patronaj al premierului Romaniei, domnul Nicolae CIUCĂ.

Dezbaterea "Soluţii de garantare financiară - Retrospectivă şi viitor" ce va fi găzduită la Palatul Victoria, în ziua de vineri, 26 Mai 2023 va marca prezenţa, pentru prima dată în România a unor importante personalităţi, reprezentanţi ai sectoarelor financiar-bancare şi ai fondurilor de garantare din Europa.

Reuniunea va oferi institutiilor financiar-bancare, reprezentanţilor mediului de afaceri din România şi reprezentanţilor AECM, ocazia unui schimb de bune practici în domeniu, vor fi prezentate rezultatele implementării programelor guvernamentale IMM INVEST şi IMM INVEST PLUS şi vor fi identificate soluţii pentru consolidarea capacităţii instituţiilor de garantare de a interveni cu măsuri de susţinere anticiclice în perioade de vulnerabilitate a sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii şi a microîntreprinderilor.

"Este un eveniment care aşeaza FNGCIMM pe harta institutiilor financiare din Europa." a declarat Dumitru Nancu, directorul general FNGCIMM.

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii este afiliat, cu statut de membru, al Asociaţiei Europene a Instituţiilor de Garantare (AECM), cel mai important organism asociativ de promovare a instrumentelor şi a programelor de garantare la nivel european, cu 48 de membri, din 31 de ţări.

Dumitru Nancu, directorul general al FNGCIMM S.A - IFN este membru în Consiliul de Administraţie al AECM şi Vicepreşedinte al organizaţiei, cu un mandat de 3 ani. Pentru România, această poziţie reprezintă cea mai înaltă reprezentare pe care o instituţie financiară nebancară din ţara noastră o ocupă la nivel european.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb