ADVERTORIAL Programul MBA INDE organizat de ASE - singura universitatea acreditată AMBA din România - în parteneriat cu CNAM Paris

Cultură / 20 iunie 2023

Programul MBA INDE organizat de ASE - singura universitatea acreditată AMBA din România - în parteneriat cu CNAM Paris

Lumea afacerilor de astăzi este în continuă schimbare şi necesită lideri puternici, capabili să gestioneze complexitatea şi să se adapteze rapid la noi provocări. A fi un bun lider nu este doar despre abilităţile şi experienţa personală, ci şi despre educaţie şi dezvoltare continuă.

Prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rectorul ASE: "În anul în care sărbătoreşte 110 ani de la înfiinţarea prin Decret Regal la 6 aprilie 1913, timp în care a dobândit un real prestigiu naţional şi internaţional devenind un pol regional de educaţie şi de cercetare ştiinţifică avansată în domeniul ştiinţelor economice, administrative, juridice şi socioumane la nivelul Europei Centrale şi de Sud-Est, Academia de Studii Economice din Bucureşti continuă eforturile depuse constant pentru a oferi programe de studii şi de cercetare care să ofere soluţii inovative şi eficiente pentru dezvoltarea sustenabilă a societăţii, în contextul exigenţelor unei economii globale. Acreditarea AMBA a programelor de masterat de tip MBA, organizate de ASE prin facultatea Bucharest Business School, reprezintă cel mai înalt standard în învăţământul universitar de afaceri. Criteriile sale riguroase de evaluare garantează că numai programele de cel mai înalt calibru, care demonstrează cele mai bune standarde în ceea ce priveşte predarea, programul de studii şi interacţiunea cu studenţii, obţin această prestigioasă acreditare".

Vasile Strat, decan al Bucharest Business School: "A fi un bun lider înseamnă să deţii un set distinct de abilităţi, calităţi şi comportamente care te diferenţiază şi te ajută să îţi motivezi şi să îţi ghidezi echipa către succes. Trăsăturile cheie ale unui bun lider presupun:

Viziune şi direcţie clară: Un lider trebuie să aibă o viziune clară şi o direcţie bine definită pentru organizaţie sau echipă. El trebuie să poată articula această viziune şi să inspire şi să mobilizeze oamenii în jurul ei.

Integritate şi etică: Un lider bun acţionează cu integritate şi etică, fiind un model de conduită pentru ceilalţi. El îşi respectă angajamentele, se conformează valorilor şi normelor morale şi ia decizii corecte şi responsabile.

Comunicare eficientă: Abilitatea de a comunica în mod clar, deschis şi eficient este esenţială pentru un lider. El trebuie să fie capabil să transmită mesaje şi informaţii într-un mod care să fie uşor de înţeles şi să îşi asculte şi să îşi înţeleagă echipa.

Inspiraţie şi motivaţie: Un lider este capabil să inspire şi să motiveze OAMENII din jurul său. Prin exemplul personal, prin comunicare empatică şi prin recunoaşterea şi aprecierea eforturilor individuale, el stimulează colegii să-şi atingă potenţialul maxim şi să îşi depăşească limitele.

Abilităţi de luare a deciziilor: Un lider trebuie să fie capabil să ia decizii în mod eficient şi responsabil, ţinând cont de informaţiile disponibile, de consecinţele şi de impactul acestor decizii asupra organizaţiei şi a membrilor echipei."

În acest sens, Academia de Studii Eonomice din Bucureşti (ASE) prin Bucharest Business School (BBS) oferă programul de MBA INDE, în colaborare cu Conservatoire National des Arts et Metiers (CNAM), Paris, care se dovedeşte a fi o cale sigură către excelenţă în lidership şi afaceri. Mai mult decât atât, de curând, ASE a obţinut acreditarea internaţională AMBA (Association of MBAs), recunoscând astfel calitatea şi relevanţa sa în contextul global. AMBA este cea mai importantă autoritate mondială în domeniul educaţie post-universitare în afaceri. Acreditarea AMBA aduce la un loc o reţea globală de top de doar 300 de şcoli de business care oferă cel mai înalt standard în domeniul educaţiei dedicate managerilor, profesioniştilor şi antreprenorilor. ASE prin programele de la Bucharest Business School intră astfel în topul şcolilor de business la nivel gobal, acreditarea fiind încă o dovadă a preocupării permanente a şcolii pentru o educaţie de calitate pentru profesionişti, manageri antreprenori şi lideri, în România.

De ce un MBA cu dublă diplomă?

Ramona Igreţ, prodecan al Bucharest Business School: "Programul de MBA INDE oferit de ASE la Bucharest Business School joacă un rol esenţial în construirea unei fundaţii solide pentru a deveni un lider de succes, atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Cursurile şi materialele de studiu sunt elaborate în mod strategic pentru a acoperi o gamă largă de subiecte esenţiale, precum strategie, management, marketing, finanţe, contabilitate şi leadership. Această abordare completă permite participanţilor să dobândească o înţelegere profundă a aspectelor-cheie ale mediului de afaceri şi să dezvolte abilităţile necesare pentru a aborda provocările complexe cu încredere. Modulele Expand your horizons au menirea de a-i expune pe participanţi la ultimele tendinţe din business, să încurajeze şi să faciliteze dezvoltarea personală şi profesională a participanţilor prin explorarea şi extinderea orizonturilor lor în diferite domenii şi perspective. Cursanţii explorează domenii şi subiecte noi, îşi dezvoltă gândirea critică, creativitatea şi capacitatea de a inova."

Programul de MBA INDE nu se limitează doar la abordări teoretice, ci pune un accent deosebit pe aplicarea practică a cunoştinţelor în contextul real al afacerilor. Studenţii au oportunitatea de a lucra la proiecte în echipă, de a aborda studii de caz relevante şi de a beneficia de oportunităţi de învăţare experienţială. Această abordare activă îi ajută să îşi dezvolte abilităţile de analiză, luare a deciziilor şi rezolvare a problemelor, ceea ce este esenţial în calitate de lider. Prin urmarea programului de MBA INDE, studenţii sunt expuşi la o varietate de situaţii şi provocări din lumea reală, ceea ce îi pregăteşte să facă faţă cu succes provocărilor din mediul de afaceri actual.

Un alt aspect cheie al programului de MBA INDE este oportunitatea de a interacţiona şi colabora cu profesionişti şi lideri din diverse domenii şi medii culturale. Colaborarea cu CNAM Paris face ca mixul de profesionişti care predau la MBA INDE să aibă experienţă în cel puţin două ţări, România şi Franţa. Bucharest Business School oferă un mediu divers şi multicultural, care facilitează dezvoltarea unei reţele puternice de contacte şi schimbul de experienţe. Aceste conexiuni valoroase pot deschide noi oportunităţi de afaceri, pot facilita colaborarea şi pot aduce perspective noi în dezvoltarea abilităţilor de leadership. În plus, acreditarea internaţională AMBA conferă programului de MBA INDE o recunoaştere globală, ceea ce sporeşte prestigiul şi relevanţa acestuia în comunitatea de afaceri internaţională.

Acum, Bucharest Business School derulează înscrierile pentru programul de MBA INDE, oferind astfel o oportunitate valoroasă profesioniştilor, managerilor aflaţi la început de drum şi antreprenorilor să-şi dezvolte abilităţile de leadership şi să-şi consolideze cunoştinţele în domeniul afacerilor. Această perioadă de înscrieri este momentul ideal pentru cei care doresc să facă un pas semnificativ în cariera lor şi să obţină competenţe esenţiale pentru a deveni mai competitivi în economia actuală. Pentru a aplica la programul de MBA INDE, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite criterii, să parcurgă procesul de înscriere, conform informaţiilor prezentate pe site-ul www.inde.ro, secţiunea Admission. Un interviu personal va fi, de asemenea, parte a procesului de selecţie, pentru a evalua motivaţia, potenţialul de leadership şi compatibilitatea candidaţilor cu programul. De asemenea, candidaţii pot solicita oricând informaţii detaliate şi o vizită în campus la adresa de e-mail: inde@ase.ro

Este important de menţionat că locurile în programul de MBA INDE sunt limitate, deoarece Bucharest Business School oferă o experienţă personalizată într-un mediu de învăţare interactiv şi motivant. Astfel este important ca cei interesaţi să contacteze echipa Bucharest Business School la inde@ase.ro.

Programul MBA INDE organizat de ASE - singura universitatea acreditată AMBA din România - în parteneriat cu CNAM Paris

Vizită de studii - studenţii INDE MBA la Paris, la partenerul le CNAM 2023

Laurenţiu Idita, Project Manager & Acquisition Responsible, SBR Soletanche Bachy Fundatii SRL: "Am optat să mă înscriu în programul MBA - INDE din mai multe considerente motivate de potenţialul de creştere personală şi profesională, oportunitatea de specializare şi dezvoltare a abilităţilor, avantajele de networking, şi potenţialul de avansare în carieră.. În primul rând, programul oferă o platformă pentru dezvoltare personală şi profesională. Provocă indivizii să-şi extindă capacităţile intelectuale şi să cultive abilităţi de gândire critică, de rezolvare a problemelor şi de conducere. În al doilea rând, programul oferă oportunităţi de specializare şi îmbunătăţire a abilităţilor. Programele MBA oferă o gamă largă de specializări, permiţând studenţilor să se concentreze pe domenii de interes, cum ar fi finanţele, marketingul, antreprenoriatul şi operaţiunile. În plus, programul MBA oferă o reţea excelentă de relaţionare. Oferă oportunităţi de interacţiune cu colegii, membrii facultăţii, profesioniştii din industrie şi alumni, care pot deveni contacte valoroase de-a lungul carierei. În cele din urmă, urmărirea unui MBA poate deschide uşi pentru avansarea carierei. Echipează indivizii cu cunoştinţe esenţiale de afaceri, abilităţi manageriale şi o perspectivă mai largă asupra diferitelor aspecte ale lumii afacerilor".

Marian Pilescu, Proposal Manager - Western Europe, Honeywell: "Un MBA atrage un grup divers de persoane talentate, cu background profesional diferit, care va facilita extinderea reţelei personale. De asemenea, ajuta la construirea unor abilităţi puternice de leadership şi afaceri sau chiar în încercarea de a face o schimbare în carieră într-o altă industrie, deoarece oferă cunoştinţe largi din diverse domenii".

Programul MBA INDE organizat de ASE - singura universitatea acreditată AMBA din România - în parteneriat cu CNAM Paris

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb