ADVERTORIAL Scannerele care ar putea scuti sistemul medical de pierderea de date şi perioadele de nefuncţionare

Media-Advertising / 6 decembrie 2022

Scannerele care ar putea scuti sistemul medical de pierderea de date şi perioadele de nefuncţionare

Digitalizarea în domeniul sănătăţii rămâne una dintre cele mai arzătoare lucruri de pus la punct la nivelul ţării. Sănătatea trebuie să aştepte cel mai puţin, dintre toate priorităţile care trebuie să ţină pasul cu noile tehnologii.

La ce ajută digitalizarea? În primul rând, previne pierderea datelor pacienţilor. Dosarul electronic al pacienţilor le permite medicilor să aibă acces facil la istoricul medical al pacientului şi, astfel, pot interveni mai clar şi mai rapid pentru un diagnostic.

Pacientul devine, totodată, mai implicat şi mai conştient de propria sănătate, având acces permanent la dosarul medical personal. Iar instituţiile medicale şi Ministerul Sănătăţii obţin statistici foarte utile care pot susţine viitoarele decizii privind politicile de sănatate naţionale.

Un studiu realizat de Coleman Parkes pentru Epson arată că peste jumătate dintre respondenţii din domeniul sănătăţii (55%) admit că deficienţele din procesele lor au dus la rătăcirea sau pierderea de date şi/sau documente în ultimele 12 luni.

Deşi există mulţi factori care pot cauza o pierdere de date, aproape jumătate dintre respondenţii din domeniul sănătăţii (48%) afirmă că trecerea la înregistrările scanate şi digitalizate va diminua acest risc.

Mai mult, participanţii la studiu cred că digitalizarea va reduce costurile şi va îmbunătăţi semnificativ eficienţa în sistemul medical.

Personalul medical pierde aproape 7 ore în fiecare lună din cauza sistemului informatic slab care îl împiedică să-şi îndeplinească sarcinile de muncă. În Germania, de exemplu, această slăbiciune a sistemului medical duce la pierderi financiare de peste 9 miliarde de euro anual.

Digitalizarea în domeniul sănătăţii poate începe cu alegerea unor soluţii de scanare economice şi eficiente, precum scanerele compacte A3 pentru desktop de la Epson. Aceste echipamente au numeroase avantaje pentru a fi folosite într-o instituţie medicală.

VOLUM MARE DE SCANARE

Scannerele A3 WorkForce DS-30000 şi WorkForce DS-32000 de la Epson sunt special concepute pentru mediile de birou cu activitate intensă, cu funcţii de scanare a unor medii de tipărire variate şi panou frontal cu ecran tactil care permite utilizatorilor să scaneze zilnic aproximativ 30.000 de pagini.

Acestea au o viteză de 70 ppm, respectiv 90 ppm cu funcţie de protejare avansată a hârtiei şi cu tehnologie de îmbunătăţire a imaginilor.

DIVERSITATE DE DOCUMENTE

Cu scannerele Epson WorkForce DS-30000 şi DS-32000 se pot scana documente în format mare, reţete, documente, fişe medicale, chiar şi paşapoarte sau documente legate cu o grosime de până la 6 mm.

Scannerele au, de asemenea, un design unic cu un cadru reglabil - normal, orizontal şi compact - permiţând clienţilor să aleagă cea mai bună poziţie pentru nevoile lor de scanare

UŞOR DE UTILIZAT

Utilizatorii pot să controleze întregul proces printr-un ecran tactil de 2,7" iluminat, care poate afişa sarcinile de scanare predefinite şi care prezintă cerinţele de curăţare şi de întreţinere ale echipamentului cu instrucţiuni simple, pas cu pas.

Echipamentele garantează imagini clare şi precise, iar gama variată de drivere permite integrarea uşoară în majoritatea sistemelor de administrare a documentelor.

CONTROL ŞI SECURITATE

Senzorii încorporaţi de protejare avansată a hârtiei împiedică deteriorarea documentelor, iar senzorii ultrasonici garantează scanarea tuturor documentelor, menţinând integritatea datelor.

Eficienţa operaţiunilor şi a personalului de sprijin poate avea un efect direct asupra îngrijirii pacienţilor şi asupra rolului profesioniştilor din sănătate. Drept urmare, investiţia într-o tehnologie mai bună ar putea fi un succes rapid şi eficient din punct de vedere economic, nu doar pentru instituţiile din domeniul medical, dar şi pentru alte instituţii publice din ţară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb