ADVERTORIAL Servicii de transport şi servicii de închirieri autocare şi microbuze de foarte bună calitate

Media-Advertising / 14 iunie 2021

Servicii de transport şi servicii de închirieri autocare şi microbuze de foarte bună calitate

TRANSCAR SRL este compania care furnizează cu succes de mai mult de 18 ani de zile diferite tipuri de transport intern şi internaţional, transport copii, transport angajaţi, tip business, transport de la aeroport şi la aeroport precum şi servicii europene de închirieri microbuze şi autocare.

Compania are filiale deschise în următoarele localităţi din România: Bucureşti, Ilfov, Turnu Măgurele, Videle, Roşiorii de Vede, Alexandria şi Zimnicea. Toate maşinile sunt moderne, de tip Mercedes, ISUZU, IVECO, Volvo, etc. şi sunt echipate cu şoferi profesionişti cu foarte multă experienţă. Sunt foarte prietenoşi şi foarte atenţi cu pasagerii.

Servicii de închirieri autocare şi microbuze.

Autocarele şi microbuzele companiei pot fi închiriate cu succes pentru organizarea de excursii în ţară şi în străinătate, pentru transportul grupurilor de adulţi sau de copii. De asemenea, serviciile de inchirieri autocare Bucuresti sau microbuze sunt utile şi pentru companiile sau persoanele fizice care organizează evenimente speciale de tip nunţi, botezuri, întruniri de la terminarea liceului sau de la absolvirea facultăţii, etc.

TRANSCAR SRL este compania care aduce în piaţa serviciilor de transport din România cel mai modern sistem de închiriat autocare!! Contactaţi acum un reprezentant TRANSCAR SRL formând numărul de telefon postat pe site sau completaţi formularul de contact postat pe transcarsrl.ro.

Dacă planificaţi să plecaţi într-o călătorie cu rudele sau cu grupul de prieteni, puteţi apela acum la serviciile de inchirieri microbuze Bucuresti. Costurile sunt cu mult reduse în felul acesta! Microbuzele sunt foarte confortabile, bine dotate, atmosfera va fi foarte plăcută!

Aceleaşi tipuri de autocare şi microbuze pot fi închiriate si pentru transportul copiilor sau transportul angajaţilor. Toate serviciile pot fi contractate în oricare dintre filialele deschise de companie în ţară sau chiar şi în alte localităţi apropiate sau nu.

Compania aceasta reuşeşte cu succes să ofere servicii sigure si moderne de transport copii la after school, la grădiniţă, la liceu , la şcoală sau în orice alt tip de instituţie. Microbuzele companiei sunt foarte sigure şi sunt verificate periodic de către persoane cu experienţă. Şoferii sunt profesionişti, cu multă experienţă, foarte atenţi cu copiii şi foarte politicoşi.

Preţurile tuturor tipurilor de servicii sunt foarte bune şi includ toate tipurile de cheltuieli, precum cheltuielile pentru combustibil, pentru şofer, pentru taxe şi pentru asigurări.

Servicii de transport europene pentru angajaţii companiilor.

TRANSCAR SRL poate asigura fără un efort prea mare transportul angajaţilor pentru orice tip de companie la orice distanţă. Este mult mai convenabil să externalizaţi această categorie tip de servicii, după părerea noastră! Microbuzele şi autocarele companiei au capacităţi diferite 18-55 de locuri. Fiind maşini foarte moderne, confortul va fi maxim!!

Pentru detalii suplimentare puteţi suna orice reprezentant TRANSCAR SRL din orice filială. Toţi sunt pregătiţi să vă răspundă la solicitări. Este bine să consultaţi şi oferta acestei companii cu experienţă îndelungată pentru a putea alege cea mai bună soluţie.

Suntem siguri că ofertele bune câştigă din ce în ce mai mult teren în România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb