ADVERTORIAL Seturi Cadou Femei - 6 Idei de cadouri ideale pentru Ea


Media-Advertising / 27 noiembrie 2020

Seturi Cadou Femei - 6 Idei de cadouri ideale pentru Ea

Indiferent de perioada în care suntem şi independent de ocazie, este plăcut să te gândeşti la cadouri. Să dăruieşti înseamnă să faci pe cineva fericit. Orice femeie se va lăsa cucerită de seturi cadou femei din ingrediente naturale care se vor dovedi un adevărat alint de sărbătoare, cadouri care transmit cu iubire o poveste despre tinereţe fără bătrâneţe.

1. Seturi cadou femei îngrijire ten cu extract de fructe de cactus

Bucură-te de aceste seturi cadou femei care au ca obiective prevenirea pierderii prospeţimii tenului, hidratarea, combaterea primelor semne de îmbătrânire, protejarea pielii împotriva poluării. Formula cu suc extras din fructe de cactus şi Pollushield, hidratează, calmează pielea şi au efect de barieră protejând pielea de îmbătrânirea prematură cauzată de poluare şi stres oxidativ.

Sunt seturi cadou femei pentru tinerele care vor să îşi redescopere frumuseţea, cu o cremă de faţă antirid care regenerează profund pielea şi o cremă pentru ochi care protejează pielea delicată din jurul ochilor.

2. Seturi cadou femei îngrijire ten cu extract de ulei de argan

Uleiul de argan, elixirul frumuseţii, are o acţiune protectoare, hidratantă, nutritivă şi antirid, pentru majoritatea tipurilor de piele. Formula îmbogăţită cu extract de iasomie din deşert hrăneşte pielea şi are un parfum seducător.

Seturile pe bază de ulei de argan sunt formate din gel delicat de curăţare, cremă de faţă hidratantă şi nutritivă şi balsam de buze pentru un zâmbet seducător.

3. Seturi cadou femei corp cu extract de struguri roşii

Strugurii roşii cultivaţi pe Palatul Massaini de catre Bottega Verde îşi iau ingredientele active dintr-o zonă predestinată cultivării lor, din faimoasa Toscană. Uleiul din sâmburi de strugure are o formulă uşor absorbită de piele, accelerează regenerarea celulelor pielii şi are proprietăţi antiseptice şi hidratante. Aceste seturi cadou femei propun un răsfăţ cu gel de duş; un scrub pentru o curăţare delicată şi un unt de corp care lasă pielea moale şi catifelată.

4. Seturi cadou femei tratament păr cu keratina şi proteine de caşmir

Tratamentele pentru păr sunt cadouri binevenite, Keratina fiind unul din ingredientele prin îţi poţi recăpăta părul visurilor tale. Keratina şi proteinele de caşmir cu formă cationică au acţiune reparatoare şi protectoare, keratina ajută la strălucirea dorită iar particulele de caşmir oferă părului volumul dorit. Aceste seturi cadou femei cu un şampon restructurant şi un tratament minune pentru păr fragil sau rupt, îţi vor lăsa părul moale şi străluciror.

5. Seturi cadou femei antirid cu extracte botanice şi colagen marin

Oferă aceste seturi cadou femei unei doamne care îşi doreşte să întârzie apariţia semnelor de îmbătrânire.

Datorită mixului de ingrediente naturale active bazate pe colagen marin, struguri de mare şi extracte botanice mediteraneene, gama Phytovital este ideală în procesul de tonifiere şi hidratare a tenului. Serul anti-îmbătrânire este un tratament intensiv, iar alături de tratamentul de zi cu efect modelator reprezintă secretul unui ten catifelat şi fără semne de îmbătrânire.

6. Seturi cadou femei pentru make-up 100% natural

Aceste seturi cadou femei sunt perfecte datorită formulei 100% naturală şi vegană. Cu o formulă bazată pe ulei de hibiscus şi pentru un efect de frumuseţe naturală, rimelul şi fondul de ten pot fi considerate unele dintre produsele de machiaj indispensabile, iar majoritatea femeilor adoră produsele de make up.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb