ADVERTORIAL Ultimele zile de pre-vânzare ale memecoin-ului Sealana

Media-Advertising / 14 iunie

Ultimele zile de pre-vânzare ale memecoin-ului Sealana

Tot mai multe criptomonede meme înregistrează rezultate fenomenale în ultima perioadă. Investitorii sunt atraşi în continuare de memecoin-uri, achiziţionând token-urile acestora în pre-vânzare.

Sealana a adunat peste 3 milioane de dolari în prima etapă de dezvoltare pe piaţă, iar în doar câteva zile se va lansa pe DEX. Piaţa crypto dezbate capacitatea criptomonedei Sealana de a-şi păstra popularitatea după listare.

Cumpără Sealana

Ce succese urmează să înregistreze Sealana

Sealana este un memecoin inspirat din serialul animat "South Park". Mascota proiectului, foca americană supraponderată, a fost creată după personajul The fat Guy din episodul "Make love, not Warcraft". Acest context a atras investitorii timpurii, astfel crescând numărul investiţiilor platformei de la începutul pre-vânzării. Memecoin-ul american, a adunat 100.000 de dolari în câteva minute de la lansarea pre-vânzărilor.

Dezvoltatorii Sealana pare că încearcă să urmeze tactica criptomonedei Book of Meme. Aceasta a creat mare agitaţie în prima etapă, iar după lansarea pe platforma descentralizată a urmărit cum investitorii timpurii tranzacţionează activ token-urile $BOME. Perioada de pre-vânzare a poziţionat proiectul la un nivel atât de înalt, încât capitalizarea de piaţă, după listarea criptomonedei, este egală cu 900 de milioane de dolari.

Specialiştii vociferează că Sealana are potenţialul de a înregistra o creştere de 50x în etapa următoare. Platforma se va lansa pe DEX pe data de 25 iunie la ora 18:00 UTC. Potenţialilor investitori le rămân zile numărate pentru a mai achiziţiona token-uri $SEAL.

Un token poate fi cumpărat acum cu 0,022 USD, dar preţul va creşte considerabil odată cu lansarea. Pentru a achiziţiona $SEAL este necesară conectarea portofelului digital la widgetul de pe site-ul oficial al platformei.

Token-urile pot fi achiziţionate tranzacţionând SOL, BNB, ETH sau cu cardul bancar. Principiul multi-chain al platformei permite investitorilor timpurii să achiziţioneze $SEAL în mai multe blockchain-uri. Investitorii vor putea revendica token-urile odată cu finalizarea perioadei de pre-vânzare.

Ce se discută pe reţelele sociale despre Sealana

Pe reţelele sociale, platforma Sealana este urmărită de 12 mii de utilizatori. Noutatea despre listarea criptomonedei a trezit un interes sporit în rândul internauţilor. Probabil multe token-uri vor fi oferite după finalizarea pre-vânzării.

De asemenea, youtuber-ul ClayBro consideră că memecoin-ul Sealana ar putea fi următorul proiect care va avea succese semnificative după listare. Pagina "Only Investors" a poziţionat Sealana în Top 5 platforme cu cele mai bune rezultate în pre-vânzare. "My Financial Friend" are aceeaşi părere despre proiect, că va exploda după listare. Aceste opinii contribuie la creşterea cererii pentru token-urile $SEAL.

Site-ul CoinSniper.net a clasat memecoin-ul Sealana pe locul 3 în lista celor mai fierbinţi pre-vânzări. Foca americană face valuri enorme în domeniul crypto, iar piaţa nu ezită să comenteze succesele ei.

Publicaţiile din domeniul crypto favorizează, de asemenea, creşterea notorietăţii Sealana. "The Economic Times" şi "CoinMarketCap" au analizat în articolele lor criptomoneda meme cu o focă pe interfaţă. În acestea, Sealana primeşte laude pentru cifrele înregistrate, întrucât o criptomonedă fără whitepaper îşi creşte valoarea tot mai mult pe zi ce trece.

Atenţia sporită din partea investitorilor este justificată şi se pare că va continua chiar şi după lansarea pe DEX. Părerile internauţilor reprezintă doar nişte presupoziţii, iar adevărul va fi descoperit începând cu sfârşitul lunii iunie.

Informaţiile disponibile despre DEX-ul pe care se va lista Sealana

Pe pagina de Telegram s-a vorbit despre potenţiala lansare a Sealana pe o bursă descentralizată bazată pe blockchain-ul Solana. Reamintim că Sealana este disponibilă în pre-vânzare pe blockchain-urile Solana, Ethereum şi Binance Chain. Iniţial criptomoneda meme a fost lansată doar pe Solana, dar după câteva săptămâni dezvoltatorii platformei au recurs la conceputul multi-chain.

Disponibilitatea memecoin-ului pe mai multe blockchain-uri oferă avantaje semnificative investitorilor în token-urile $SEAL. Solana, Ethereum şi Binance Chain sunt considerate blockchain-uri sigure, cu viteză mare de tranzacţie, fiind comode în utilizare.

Mai multe memecoin-uri populare care au fost listate pe aceste blockchain-uri au înregistrat rezultate nemaipomenite. Printre ele se numără Dogecoin, BONK, Shiba Inu şi altele. Sealana poate profita din plin de prezenţa sa pe aceste blockchain-uri, fiind în continuare una din proiectele favorite ale internauţilor.

Utilizatorii care deja au achiziţionat token-uri, le vor primi printr-un AirDrop înainte ca criptomoneda să fie listată. Creatorii proiectului urmăresc ca investitorii timpurii să-şi revendice token-urile în timp util.

Tematica focii americane atrage cu adevărat pasionaţii crypto. Pentru mai multe detalii despre starea actuală a criptomonedei Sealana, investitorii sunt îndemnaţi să urmărească paginile de Twitter şi Telegram ale proiectului. Dezvoltatorii platformei informează internauţii despre planurile criptomonedei Sealana doar pe reţelele de socializare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb