ADVERTORIAL XTB- un fintech de investiţii pe burse cu o dezvoltare spectaculoasă

G.D.
Piaţa de Capital / 23 noiembrie 2022

XTB- un fintech de investiţii pe burse cu o dezvoltare spectaculoasă

Mulţi dintre noi ezităm să investim fiindcă nu am găsit încă un broker care să ne inspire, cu adevărat, încredere, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, ofertele caselor de brokeraj vin spre noi şi, adesea, nu ştim să deosebim oportunităţile de anumite "glasuri de sirene" ademenitoare, dar fără viitor pe termen lung.

Este vital să învăţăm să ne orientăm în această "mare" de oferte.

Spre exemplu, peste jumătate de milion de persoane au ales deja să investească alături de grupul XTB. De ce?

Profesionalism

Dezvoltarea constantă a condus XTB în topul primilor cinci cei mai mari brokeri de retail din lume în ceea ce priveşte numărul de clienţi activi.

Casa de brokeraj pe burse internaţionale XTB este un lider in industria fintech, fiind preferată de peste 525.000 de persoane care vor să-şi dezvolte un portofoliu de investiţii.

Este o companie stabilă, cu acţionariat puternic, care şi-a câştigat locul în liga brokerilor cu vechime, recunoscuţi la nivel internaţional, fiind alegerea principală pentru majoritatea investitorilor la bursă sau oamenilor interesaţi de investiţii.

Un fintech de top cu sucursale în peste 13 ţări, inclusiv în România, XTB îşi propune să fie cel mai transparent broker din piaţă.

Toţi cei interesaţi de investiţii, inclusiv cei care nu au mai făcut niciodată aşa ceva, pot exersa tranzacţii cu bani virtuali, fără riscuri, cu ajutorul unui cont demo gratuit pus la dispoziţie de XTB.

Grija pentru ceilalţi

XTB pune la dispoziţia publicului larg, gratuit, mii de materiale educaţionale, precum tutoriale video, ebook-uri, manuale, webinare, analize zilnice de piaţă.

Mai mult, compania a încheiat parteneriate cu cei mai buni şi recunoscuţi educatori financiari din ţară, tocmai fiindcă îşi doreşte ca acest demers să fie cu adevărat folositor, nu doar clienţilor XTB, ci şi tuturor românilor.

XTB a fost primul broker cu prezenţă în România care a decis să ofere 0% comision, venind în sprijinul celor care îşi doresc să investească, dar nu dispun de sume mari de bani! Această gratuitate se referă la investiţiile în acţiuni cu deţinere şi ETF-uri cu deţinere, pe pieţele externe, pentru un rulaj lunar de până la 100.000 Euro.

Reglementare

Întotdeauna, atunci când alegem un broker, trebuie să analizăm ce fel de autorităţi reglementează compania respectivă, subliniază sursa citată.

La fel ca în medicină, nu am vrea să ne încredem într-un "doctor" improvizat, care nu va ştii să ne călăuzească în domeniul complex al investiţiilor sau să cădem pradă unor "scheme" financiare pierzătoare.

Grupul XTB figurează în registrele autorităţilor de supraveghere financiară din mai multe ţări: Polonia (KNF), România (ASF), Regatul Unit al Marii Britanii (FCA), Franţa (ACP - Banque de France), Spania (CNMV), Cehia (National Bank of CR), Slovacia (National Bank of SR), Portugalia (CNMV).

Fondurile investitorilor din România se află la noi în ţară, în conturi bancare segregate. Există, astfel, o separare clară între fondurile clienţilor şi fondurile societăţii, în cazul, puţin probabil, al unor evenimente nedorite precum falimentul.

Bază de clienţi în continuă creştere

Fundaţia dezvoltării XTB este baza de clienţi în continuă creştere.

Spre exemplu, numai în primul trimestru al anului 2022, XTB a dobândit 55.300 de clienţi noi. Baza de clienţi se dezvoltă constant.

Pe tot parcursul anului 2021, numărul de clienţi a crescut cu 68%. XTB a înregistrat o rată de creştere similară a bazei de clienţi (+ 71%) şi în 2020.

Diversitate

XTB oferă peste 5.500 de instrumente financiare diverse, disponibile pe principalele pieţe de capital din Europa şi Statele Unite.

Investitorii au acces rapid la sute de pieţe globale, în contextul în care XTB este considerat unul dintre cei mai mari brokeri FX şi CFD din lume listaţi la bursă.

În oferta bogată se numără acţiuni cu deţinere listate pe 16 dintre cele mai mari burse din lume. Printre acestea amintim WSE, NYSE, EURONEXT, precum şi ETF-uri cu deţinere.

Nu lipsesc nici CFD-uri cu activ suport pe Forex, Indici bursieri, Mărfuri, Criptomonede, Acţiuni şi ETF-uri de pe tot globul. Din categoria instrumente "exotice" numărăm inclusiv mărfuri CFD cotate la bursă precum aşa-numiţii "purceluşi de lapte" sau CFD-uri cu activ suport pe monede virtuale precum Apecoin sau Avalanche.

Platformă de top

XTB România a dezvoltat intern platforma de tranzacţionare XTB, utilă pentru oricine, indiferent de cunoştinţele de tehnologie, uşor de întrebuinţat, disponibilă şi pentru PC, dar şi ca aplicaţie mobilă.

Fiind una dintre cele mai accesibile aplicaţii de tranzacţionare dezvoltate până în prezent, platforma XTB are o mulţime de funcţii care "fac viaţa mai uşoară" oricărui investitor, indiferent de experienţa sa.

Printre acestea, menţionăm Stock Scanner, care poate să filtreze miile de acţiuni listate pe bursele din întreaga lume, în funcţie de criteriile tale.

O altă funcţie apreciată este Top Movers. Aceasta identifică activele a căror valoare a crescut sau, la polul opus, a scăzut mult într-o anumită perioadă de timp.

Nu lipseşte nici "Sentimentul pieţei", un adevărat "prieten virtual" care evidenţiază atitudinea generală a investitorilor faţă de un anumit activ sau chiar o piaţă, în general, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb