Advice Students te invită la Pathway - ediţia a doua

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 20 aprilie 2005

Bucureşti 10-14 mai, Advice Students va organiza a doua ediţie a programului de carieră Pathway. Evenimentul va avea loc în cadrul Academiei de Studii Economice.

Pathway îşi propune să-i determine pe studenţi să-şi conştientizeze potenţialul propriu, să-i încurajeze să-şi urmeze visul, să faciliteze comunicarea între mediul studenţesc şi cel al business-ului. Acest lucru se va realiza printr-o serie de training-uri, workshop-uri şi seminarii. Proiectul Pathway înseamnă Business Wargame, Model ONU şi UE, Debate şi dis-curs public.

Business Wargame reprezintă adaptarea strategiei militare la un mediu de afaceri. Un wargame este o simulare a unei situaţii, jucată pe roluri, ce implică de obicei un set de echipe reprezentînd piaţa sau clientul, concurenţii şi o serie de alţi factori sau entităţi necontrolabile. Prin conceptul inovator pe care-l propune, Business Wargame constituie o ocazie unică a studenţilor de a-şi demonstra capacităţile de comunicare, de raţionare şi negociere. Prin simularea luării deciziilor strategice, pe baza unor date factuale, ei învaţă cum să reacţioneze rapid la exigenţele pieţei, la activităţile competitorilor, deprinzînd astfel un "simţ" instinctual pentru afaceri.

Proiectul se află la cea de-a doua ediţie. În 2003, organizat în premieră în Europa de Sud-Est, Business Wargame a avut un impact deosebit atît în mediul studenţesc, cît şi în cel de afaceri. Rompetrol, partener principal al ediţiei de anul trecut, a selectat în urma proiectului 5 studenţi, care au fost ulterior angajaţi. Model ONU şi UE este un eveniment preluat de la universităţi de prestigiu din străinătate. Acesta implică studenţii într-o serie de discuţii care vizează probleme de actualitate şi acordă acestora posibilitatea de exprimare a unei opinii. Evenimentul se va desfăşura timp de 4 zile, pe parcursul cărora vor avea loc training-uri, conferinţe la care vor fi invitaţi ambasadori ai statelor membre UE şi ONU, precum şi simularea efectivă a activităţii celor 3 comitete: Consiliul de Securitate ONU, Comisia Europeană şi Consiliul Europei. Model ONU şi UE este un eveniment care îşi propune să familiarizeze studenţii români cu activitatea organizaţiilor internaţionale. De asemenea, îşi propune facilitarea contactului între studenţi şi membrii ambasadelor, precum şi aducerea unei contribuţii notabile la formarea noilor diplomaţi români. Pathway 2004 a însemnat 3000 de oameni înscrişi pe portal, 1500 de participanţi, 52 speakeri, 5 ambasadori, prezentari de companii, simulări online, modele ONU, UE, OMC şi Business War Game (premiere în Europa de Sud-Est), debate şi discurs public; 30 studenţi angajaţi în companiile participante.

Advice Students este o organizaţie non-guvernamentală înfiinţată în primăvara lui 2002 de către un grup de studenţi cu iniţiativă, dornici să aducă o schimbare în jurul lor. Proiectele Advice Students se adresează unui număr mare de studenţi, reuşind să acopere o paletă largă de domenii.

Animaţi de valori precum inovaţia, creativitatea, originalitatea şi dinamismul, Advice Students înseamnă de fapt o mare familie, o echipă sudată, entuziastă, dornică de noi provocări.

Mai multe detalii şi înscrieri pe www.advicestudents.ro

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb