Afacerile "Domeniile Ostrov" au crescut la 9 luni cu peste 20%

F.A.
Frăţia Vinului / 27 noiembrie 2013

Producătorul de vinuri "Domeniile Ostrov" a înregistrat în al treilea trimestru o creştere a cifrei de afaceri cu peste 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, depăşind 10 milioane lei.

"Anul acesta ne-am concentrat mai mult pe dezvoltarea sectorul HoReCa, ceea ce a dus la creşterea cu 5 procente a ponderii acestui sector în totalul vânzărilor, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Această dezvoltare a venit ca o nevoie în urma lansării noii game de vinuri premium baricate care cuprinde cinci sortimente, toate grupate sub denumirea Domeniile Ostrov Reserve cu soiurile Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Chardonnay, Cabernet Sauvignon şi Merlot. Acestea au fost şi cele mai apreciate vinuri din HoReCa. Românii consumă tot mai mult vinuri premium. Deşi Gama Reserve a fost lansată la sfârşitul anului trecut, în doar un an au fost vândute peste 7500 sticle cu vin", a declarat Oana Belu, acţionar "Domeniile Ostrov", conform unui comunicat de presă.

Sectorul de retail reprezintă 70% din totalul vânzărilor "Domeniile Ostrov". Cele mai vândute game de vinuri în această perioadă în retail, au fost cele din gama Domeniile Ostrov cu soiurile Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Chardonnay, Cabernet Sauvignon şi Merlot.

"Rezultatele pozitive înregistrate în al treilea trimestru din acest an se datorează şi creşterii de consum a vinurilor autohtone din ultimii ani. Românii au înţeles că avem la raft vinuri autohtone, bune de calitate şi le aleg din ce în ce mai mult pe acestea în detrimentul celor importate. Din totalul vânzărilor din retail cea mai mare pondere au avut-o vinurile din gama Domeniile Ostrov, aproximativ 25%, soiul Muscat Ottonel este vedeta anului", declară Oana Belu.

Pentru sfârşitul lui 2013 oficialii companiei estimează menţinerea creşterii de 20% înregistrată în 2012 şi în al treilea trimestru din 2013, potrivit sursei citate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb