Affidea anunţă un nou parteneriat strategic cu lanţul de farmacii Help Net

Comunicate de presă / 9 decembrie 2021

Affidea anunţă un nou parteneriat strategic cu lanţul de farmacii Help Net

Affidea România are, începând de astăzi, un nou partener strategic, lanţul de farmacii Help Net. Împreună, cei doi jucători importanţi din domeniul sănătăţii creează noi facilităţi de acces la informaţie, prevenţie şi tratament pentru pacienţii români, conform unui comunicat remis redacţiei.

În prima etapă a acestui parteneriat, pacienţii Affidea Hiperdia România beneficiază de o reducere de 10% la orice produs achiziţionat din farmaciile Help Net, iar pacienţii Help Net pot accesa gratuit, până la 31.12.2021, un pachet de analize (colesterol, glicemie) în clinicile Affidea Hiperdia România. Beneficiile sunt supuse unor termeni şi condiţii, disponibili pe www.affidea.ro şi www.helpnet.ro.

"Acest parteneriat a fost creat din dorinţa de a oferi pacienţilor noştri suport pe toată durata procesului de prevenţie sau tratament, ce include în mod firesc partea de consultaţie sau investigaţie medicală, urmată de etapa în care pacientul va putea să ridice din farmacie, sau să primească acasă medicamentele prescrise de medicii noştri. Am ales să implementăm acest proiect alături de unul dintre cele mai importante lanţuri farmaceutice din ţară, cu servicii de calitate şi acoperire naţională, asemeni Affidea România, pentru a oferi un beneficiu real tuturor românilor," declară Răzvan Predica, Country Manager Affidea Hiperdia România.

Parteneriatul celor două companii este doar un prim pas al unui amplu proiect de conştientizare a importanţei medicinei preventive şi a tratamentelor de ultimă generaţie.

"Proiectul oferă o serie de beneficii încrucişate pentru pacienţii Affidea Hiperdia şi Help Net, urmând ca, pe viitor, să implementăm noi formule de facilitare a accesului la medicaţie şi informare, cu grijă şi atenţie către oameni, contribuind astfel la starea de bine a pacienţilor noştri. Parteneriatul cu reţeaua de clinici Affidea Hiperdia vine în întâmpinarea viziunii noastre de a fi cel mai bun furnizor de servicii integrate de sănătate din România." precizează Sebastian Ring, Managing Director Help Net / Farmexim.

Educaţia şi prevenţia reprezintă obiective importante pentru cele două companii şi pentru anul viitor, Affidea România derulând deja programe de conştientizare şi educare a publicului, iar Farmaciile Help Net având un lung istoric de campanii de prevenţie şi informare dedicate pacienţilor.

"Speranţa de viaţă în România este de 75,3 ani, în timp ce media în UE este de 80,8 ani, motiv pentru care punem un foarte mare accent pe prevenţia medicală, pe faptul că publicul trebuie să fie informat, dar şi sprijinit prin formule eficiente şi concrete cum este aceasta," completează oficialul Affidea Hiperdia România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb