AFI BRAŞOV a obţinut certificarea LEED Gold pentru "clădire verde"

Comunicate de presă / 10 martie 2021

AFI BRAŞOV a obţinut certificarea LEED Gold pentru "clădire verde"

AFI Braşov, proiectul mixt care îmbină un centru comercial cu o suprafaţă închiriabilă totală de 45,000 mp şi două clădiri de birouri clasa A având suprafaţa totală închiriabilă de 25,000 mp, a obţinut Certificarea Green LEED GOLD care atestă sustenabilitatea proiectului datorită tehnologiilor pentru construcţie, design şi execuţie cu impact minim asupra mediului, conform unui comunicat remis redacţiei.

Certificatul Verde oferă chiriaşilor AFI Braşov o serie de avantaje printre care: utilizarea eficientă a soluţiilor de iluminare cu lumini de tip LED pentru a creşte eficienţa energetică a proiectului, utilizarea materialelor reciclate şi cu emisii reduse de carbon şi reutilizarea până la 75% a deşeurilor generate în perioada de construcţie datorită practicilor durabile, îmbunătăţirii calităţii aerului prin filtrare sporită, reducerea cu peste 20% a costurilor cu energia comparativ cu o clădire de bază, în timp ce 90% din suprafaţa ocupată în mod regulat va avea vederea nerestricţionată, arată sursa citată.

"Calitatea şi siguranţa au fost întotdeauna valori esenţiale pentru noi şi le-am reflectat în proiectele şi serviciile oferite chiriaşilor noştri. Certificarea LEED Gold, certificarea pentru clădiri "verzi" recunoscută la nivel mondial, arată angajamentul nostru de a respecta cele mai înalte cerinţe tehnice moderne şi de a construi proiecte sustenabile. Suntem bucuroşi că putem oferi chiriaşilor noştri un mediu de lucru în armonie cu natura şi în siguranţă", a declarat Costin Blideanu, Director General AFI Braşov.

Pe lângă un mediu de lucru modern, cu lumină naturală şi balcoane cu vedere unică la Munţii Carpaţi şi la pădure, proiectul de birouri AFI Park Braşov oferă locuri de parcare pentru maşinile cu emisii reduse de carbon şi pentru maşini electrice, rasteluri pentru biciclete, duşuri, acces foarte bun la mijloacele de transport în comun pentru a reduce poluarea prin încurajarea diminuării folosirii maşinilor personale, reutilizarea apei de ploaie pentru irigarea zonei verzi sau chiar utilizarea plantelor native şi adaptive care nu necesită apă potabilă, precum şi instalaţii de apă eficiente.

Clădirea de birouri oferă facilitatea de colectare şi depozitare a materialelor pentru reciclare, ca parte a beneficiilor "Certificării Verzi".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb