AFI Europe închiriază un spaţiu de 3.000 mp pentru extinderea birourilor TELUS International în AFI Park 4&5

Ziarul BURSA #Comunicate de presă #Construcţii / 14 iunie 2016

AFI Europe România a închiriat 3.000 de metri pătraţi pentru extinderea birourilor companiei TELUS International în clădirea AFI Park 4&5, care a atins astfel o rată de ocupare de 70%. TELUS International ocupă deja 5 etaje în AFI Park 3.

"Fiind poziţionat drept un foarte important hub pentru companiile de IT&C şi BPO din Bucureşti, AFI Park reprezintă în acest moment nu numai un punct de pornire pentru multe companii multinaţionale din România, ci şi o şansă pentru acestea de a-şi extinde afacerea datorită oportunităţilor excepţionale oferite de parcul de birouri. Credem în crearea de parteneriate puternice şi de lungă durată cu chiriaşii noştri prin îndeplinirea tuturor cerinţelor lor, oferind specificaţii tehnice superioare şi investind constant în îmbunătăţirea spaţiilor. Prin semnarea acestui nou contract pentru AFI Park 4&5, ne apropiem de închirierea completă a clădirii şi atingerea unui grad de ocupare de 100% pentru întreg proiectul de birouri AFI Park", a spus David Hay, CEO AFI Europe România.

TELUS International este un furnizor global de soluţii de relaţii cu clienţii, IT şi servicii Business Process Oursourcing (BPO), care are peste 22.000 de angajaţi în toată lumea, inclusiv în S.U.A., Canada, Europa, America Centrală şi Asia. Cu peste 175 de milioane de interacţiuni cu clienţii realizate anual prin intermediul apelurilor de voce, email, chat şi canalele de social media, pentru domenii precum telecomunicaţii, utilităţi, tehnologie, gaming, finanţe, retail, e-commerce, călătorii, logistică şi sănătate, TELUS International oferă o experienţă inovatoare în relaţia cu clienţii prin spirit de echipă, gândire rapidă şi o cultură organizaţională care pune clientul pe primul loc.

TELUS International se va alătura unor companii importante, cum ar fi Cameron, SII România, ORTEC Central & Eastern Europe, FotoNation, o companie TESSERA, şi Veeam Software, în cea mai nouă clădire din proiectul de birouri multipremiat AFI Park.

AFI Park 4&5 (32.000 mp) reprezintă a patra fază a AFI Park, cel mai nou şi modern ansamblu de birouri din Bucureşti, care include 5 clădiri de Clasa A, ce totalizează 70.000 de metri pătraţi închiriabili. Proiectul de birouri, conectat cu centrul comercial AFI Palace Cotroceni (82.000 mp închiriabili), este dispus pe 12 etaje deservite de două niveluri de parcări subterane şi un parter care găzduieşte spaţii de retail.

Cele două clădiri sunt construite în concordanţă cu cerinţele chiriaşilor cu privire la spaţiu şi pentru sistemele electromecanice, inclusiv toate specificaţiile tehnice excelente apreciate de companiile de IT&C şi BPO, cum ar fi o suprafaţă a etajului de 3.000 mp, lumină naturală pentru cea mai mare parte a spatiului, o dispunere a reţelei electrice şi de HVAC conform nevoilor legate de staţiile de lucru, opţiune de iluminare cu leduri a birourilor şi posibilitatea de a beneficia de mai mult aer proaspăt în zone de "open space".

Adiţional, AFI Park are înglobat o opţiune unică, ce permite derularea continuă a activităţii chiriaşilor pe durata întregului an, 24/7/365, datorită unor soluţii avansate de back-up, care includ alimentarea cu energie electrică de înaltă tensiune din 2 surse diferite.

Toate clădirile din parcul de business sunt clădiri "verzi", sustenabile, fiind certificate LEED Gold. Chiriaşii din AFI Park 4&5 beneficiază de o reducere cu aproximativ 40% a consumului de energie şi apă, în comparaţie cu un spaţiu de birouri obişnuit. Alte soluţii inteligente care sunt incluse în clădirea de birouri sunt opţiunea de a programa sistemul de HVAC în funcţie de un interval orar, fiind controlat de un sistem de management al clădirii (Building Management Systems - BMS) pentru a salva energia, senzori pentru stingerea luminilor care nu sunt utilizate şi udarea zonelor verzi cu apă provenita de la ploaie.

AFI Park este uşor accesibil prin transportul public, cu o staţie de metrou aflată în apropiere (staţia Politehnica), la doar 250 de metri de proiect, împreună cu alte 12 linii de autobuz şi tramvai, care deservesc parcul de afaceri şi centrul comercial AFI Palace Cotroceni. Clădirile de birouri sunt situate într-o locaţie centrală care înregistrează un nivel de trafic redus.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb