AFI Europe România închiriază 2.000 mp din AFI Tech Park către GAME WORLD GROUP

V.D
Miscellanea #Construcţii / 14 februarie 2018

AFI Europe România închiriază 2.000 mp din AFI Tech Park către GAME WORLD GROUP

Campusul de business AFI Tech Park, cea mai nouă destinaţie pentru spaţii de birouri dezvoltată de AFI Europe România, anunţă semnarea unui nou contract de închiriere pentru aproximativ 2.000 de metri pătraţi cu GAME WORLD GROUP, în clădirea AFI Tech Park 1, se arată într-un comunicat de presă.

Condiţiile contractuale excelente, incluzând o scutire de TVA pentru chiria de bază, au creat contextul favorabil pentru ca Game World Group, lider în organizarea şi exploatarea sălilor de jocuri electronice, să se relocheze în noul parc de birouri Clasa A.

Un serviciu unic pe care AFI Tech Park îl oferă este o sală de conferinţe comună de 400 de metri pătraţi pentru a fi utilizată de viitorii chiriaşi ai clădirii, alături de o serie de alte beneficii, precum: cardul "AFI Club", ce oferă reduceri pentru masa de prânz şi alte servicii, sau primul serviciu de car sharing din Bucureşti. Proiectul AFI Tech Park este localizat în apropierea Palatului Parlamentului.

Lucrările de construcţie la prima clădire de birouri, AFI Tech Park 1, ce oferă un spaţiu de 20.000 mp închiriabili, vor fi încheiate în cel de-al doilea trimestru al acestui an. În plus, clădirea dispune şi de 2.000 mp închiriabili de zonă comercială, pentru care au fost semnate deja contracte de închiriere cu World Class pentru un spaţiu de 1.500 mp şi reţeaua Quick Service Restaurant "1 Minute" pentru 110 mp, în prezent fiind avansate negocieri cu o cantină şi alte centre de servicii. AFI Tech Park 1 va oferi viitorilor chiriaşi 220 de locuri de parcare subterane. Investiţia în prima etapă a proiectului este de peste 30 de milioane de euro.

"Ne bucurăm să începem anul cu anunţarea unui nou chiriaş pentru 2.000 de metri pătraţi în viitorul nostru campus de business. Suntem în continuare în negocieri avansate cu alte companii din domenii precum IT&C, pharma sau FMCG pentru a ocupa prima clădire de birouri şi suntem încrezători că firmele vor realiza care sunt beneficiile relocării într-un parc de business Clasa A dezvoltat în apropierea centrului oraşului, aşa cum este AFI Tech Park", spune David Hay, CEO AFI Europe România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb