AFP: Şeful diplomaţiei franceze estimează la 150.000 numărul militarilor ruşi ucişi în războiul din Ucraina

T.B.
Internaţional / 3 mai

AFP: Şeful diplomaţiei franceze estimează la 150.000 numărul militarilor ruşi ucişi în războiul din Ucraina

Circa 150.000 de soldaţi ruşi au fost ucişi de la începutul invaziei ruse în Ucraina, în februarie 2022, potrivit estimărilor franceze comunicate de ministrul de externe Stephane Sejourne într-un interviu publicat vineri în ediţia europeană a ziarului independent rus Novaia Gazeta, citat de AFP.

"Eşecul militar al Rusiei este deja aici. Estimăm pierderile militare ruseşti la 500.000, inclusiv 150.000 de morţi", a declarat Stephane Sejourne. "La ce bun toate acestea? Putem rezuma acest lucru în două cuvinte: absolut degeaba", a adăugat el, potrivit sursei.

Estimarea numărului de decese în rândul militarilor ruşi este puţin mai mică decât cea dezvăluită de preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski în februarie, când vorbea despre 180.000 de soldaţi ruşi ucişi în doi ani de război, informează sursa citată.

Regatul Unit, la rândul său, estima la sfârşitul lunii aprilie că aproximativ 450.000 de ruşi au fost ucişi sau răniţi în Ucraina, transmite AFP.

Moscova nu dezvăluie nicio informaţie cu privire la numărul de morţi şi răniţi în rândul trupelor sale, relatează sursa menţionată.

Opinia Cititorului ( 19 )

  1. Estimeaza-ti mai corect propriile competente, cocoselule frantuz.

    apr 2024: "Russia's military death toll in Ukraine has n ow passed the 50,000 mark, the BBC can confirm." 

    1. unul singur trebuia omorat, Putler..

      trolule putinist, te-am identificat

      nu mai scapam de propaganda bolsevica, TACI!

      nu te mai obosi bai Putin, toti va uram din tot sufletul, din 1940, de la davai ceas, davai palton, puteti sa stati si in cap, toti va uram, simeo si sosoaca se agita degeaba....

      Sa nu uitam, au murit 1 milion de rusi de Covid. Nu cred ca cifra de 500,000 de militari rusi morti si raniti il impresioneaza pe Putin. Nu pare genul. Poate pe la 2-3 milioane de militari rusi pierderi sa inceapa un pic de neliniste la Kremlin. Mai ales ca, deocamdata, au murit cei din stepele sarace ale Rusiei, asa ca lacrimile inca n-au ajuns pe marile bulevarde.

      Cred ca mult mai tare il ustura pe Putin pierderile de tehnica militara si unele sunt foarte scumpe, gen sistemele antiaeriene, avioane etc. Pana acum Rusia a pierdut 7400 de tancuri, 14.100 de blindate de transport personal, 12.100 piese de artilerie, 1053 lansatoare de rachete, 790 sisteme antiaeriene, 348 avioane, 325 elicoptere, 16.300 de camioane si cisterne, 2000 echipamente speciale, 2130 de rachete doborate, 26 de nave si 1 submarin. Multumim, Ucraina!  

      Daca Great Britain a incurcat-o cu brexitul, Romanica ar intra in incapacitate de plata, aveti incredere in toti simeoanii si sosocii sa ne duca in prapastie....

      Te inseli trolache natoist. Tot mai multa lume din Europa crede versiunea ruseasca a evenimentelor. Ba chiar si din Romania.

       

      Cel mai recent sondaj facut la nivel european, indica Ungaria si Romania cele mai pro-ruse comunitati. In sensul in care in Romania, aproape 20% se asteapta la o victorie a Rusiei si inca 50% doresc ca tarile NATO sa convinga/impinga Ucraina sa incheie razboiul in termenii pe care ii poate obtine de la rusi. 

       

      "Hungary, under its pro-Putin prime minister Viktor Orban, has often seemed an outlier over the past two years. Our latest polling also finds Hungary is whe rethe largest number of people expect a Russian victory (31 per cent), and whe remost respondents want to push Ukraine to settle (64 per cent). But the figures for Romania are not dramatically different – with 18 per cent believing that Russia will win, and 50 per cent wanting to push Ukraine to settle." 

      Romanii au mirosit propaganda mincinoasa a nato/ue si stiu sa se informeze corect, chiar daca doar ghicesc care-i adevarul. 

      Minciuni pe toata linia. Comentariul tau este o dezinformare.

      Numarul de decese Covid in Rusia este 400145. 

      Minciuni pe toata linia. Comentariul tau este o dezinformare.

      Vrei informatii despre numarul de avioane pierdute de Rusia, informatii din UK? 

      "2 weeks ago - The ministry said in an up date on April 20 that it is "highly likely that Russia has n ow sustained at least 100 fixed-wing combat losses to date." 

      September 28, 2023 - Russia's air force has lost 90 planes in Ukraine since February 2022, British intelligence said. 

      Putem deci, din surse la momente de timp diferite, sa credem destul de probabil ca rusii au pierdut doar 100 de avioane. Nu 348 cum minte guvernul banderist de la Kiev. 

      cati putleristi sunt in Romania, atat aveti si in sondaje , maxim 20% cu tot cu sosoaca. actualmente haur vreo 14% si sos 4%.

      Cati natoisti sunt in sondaje in Romania care cred ca fUkraine va invinge? 9%. Cam multa galagie pentru doar 9 la suta.

      Si tu ti-ai pierdut mintile scriind cifre care nu au nicio legatura cu realitatea......7400 de tancuri??? mai lasa berea la pet si semintele de floare ca iti afecteaza speranta de viata. Maine-poimaine o sa scrii ca rusii au pierdut la Stalingrad.

    sa votezi cu AUR, inseamna ca vrei sa fii sclavul Rusiei.

    1. Sa votezi cu AUR inseamna sa respecti drepturile omului si sa nu mai votezi niciodata cu hotii si jefuitorii care sunt PSD+PNL aceeasi mizerie. Aceste partide au inchis in case 60% dintre romani, le-au interzis sa mearga la locul de munca, sa mearga sa isi cumpere alimente, haine, si alte obiecte casnice, DOAR PENTRU CA NU AVEAU COD QR.

      NU UITATI. PSD si PNL sunt niste partide care au actionat mai rau ca CEAUSESCU, cel mai sinistru dictator comunist al Europei. 

      crezi ca Simion nu e hot? la ce ten masliniu are si la ce nume i-a dat la partid , haur? stai sa vezi in cativa ani, ca acum are in declaratia de avere un apartament de 50 mp si un ford fiesta.

    "Moscova nu dezvăluie nicio informaţie cu privire la numărul de morţi şi răniţi în rândul trupelor sale, relatează sursa menţionată".........noroc cu transparenta actorasului despre mortii, ranitii si disparutii lui.......:)))

    1. Actorasul asta e buturuga mica ce a rasturnat carul cu orci.

      A rasturnat carul, dar si-a prins piciorul sub o roata si au cazut orcii peste el.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb