AGENŢIILE DE PRESĂ: Organizatorii Salonului Auto de la Geneva îi sfătuiesc pe expozanţi să îşi facă analizele

B.D.
Internaţional / 25 februarie 2020

Organizatorii Salonului Auto de la Geneva îi sfătuiesc pe expozanţi să îşi facă analizele

Organizatorii Salonului Auto de la Geneva i-au sfătuit marţi pe expozanţii care provin din zonele unde au fost înregistrate cazuri de infecţie cu coronavirus să verifice dacă angajaţii lor prezintă simptome de infecţie înainte de a ajunge în Elveţia şi de asemenea au promis că vor extinde acţiunile de curăţenie şi dezinfecţie la centrul expoziţional unde va avea loc evenimentul, transmite Reuters.

Oraşul elveţian Geneva urmează să găzduiască săptămâna viitoare cea de a 90-a ediţie a salonului auto internaţional în contextul în care restricţiile impuse călătoriilor au impus amânarea sau anularea altor saloane precum Congresul Mondial al Telefoniei Mobile de la Barcelona, Târgul Light + Building de la Frankfurt sau Salonul Auto de la Beijing.

"În contextul epidemiei de coronavirus care afectează China, Palexpo SA analizează cu atenţie situaţia şi posibilele sale implicaţii. Organizatorii îi încurajează pe expozanţii din zonele de risc să se asigure că angajaţii lor au fost supuşi verificărilor necesare şi nu prezintă niciun fel de simptome de infecţie cu 14 zile înainte de a ajunge în Elveţia, pentru a evita orice risc de răspândire", a informat organizatorul Salonului Auto de la Geneva.

Palexpo a adăugat că este în contact regulat cu direcţia generală de sănătate din cantonul Geneva pentru a pune la punct un plan de acţiune sanitară care să poată fi ajustat imediat dacă situaţia o va impune.

Salonul Auto de la Geneva va include vizitatori şi expozanţi din nordul Italiei, precum directorul general de la Ferrari, Louis Camilleri, şi din China, precum directorii chinezi de la Smart, o marcă gestionată în comun de grupul german Daimler şi cel chinez Geely.

Luni, Organizaţia Mondială a Sănătăţii, care are sediul tot la Geneva, a spus că nu este nevoie să fie adoptate măsuri care să "interfereze în mod inutil cu călătoriile şi comerţul internaţional".

Salonul Auto de la Geneva este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului din industria auto. Salonul îşi deschide porţile în fiecare an la începutul lunii martie, iar prima ediţie a avut loc în anul 1905.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb