Agricover anunţă noi numiri în conducerea companiei

F.D.
Companii / 30 iunie 2022

Robert Rekkers, Preşedinte al Consiliului de Administraţie Agricover Credit IFN

Robert Rekkers, Preşedinte al Consiliului de Administraţie Agricover Credit IFN

Agricover, liderul pieţei de agribusiness din România, anunţă numirea lui Robert Rekkers în poziţia de Preşedinte al Consiliului de Administraţie Agricover Credit IFN SA şi a lui Serhan Hacisuleyman în funcţia de Director General al Agricover Credit IFN, potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei citate, confirmarea numirilor se va finaliza după parcurgerea tuturor formalităţilor necesare.

"În urmă cu 15 ani am luat decizia de a face finanţarea simplă şi accesibilă tuturor fermierilor români, convins fiind că succesul agriculturii româneşti este strâns legat de investiţii, tehnologizare şi dezvoltare sustenabilă.

În această perioadă, fermierii români au demonstrat capacitatea de a reduce rapid decalajul de productivitate faţă de cei mai performanţi fermieri din Uniunea Europeană şi cred că şi noi, Agricover, am avut o contribuţie importantă la acest salt major prin modelul de business inovator pe care l-am dezvoltat tocmai pentru a răspunde nevoilor reale ale fermierilor.

Doresc să îi mulţumesc în mod deosebit domnului Rekkers pentru aducerea Agricover Credit IFN pe poziţia de lider în finanţarea agriculturii şi sunt fericit că putem conta şi mai departe pe suportul său pentru a continua să construim strategii de succes.

Îi urez un călduros bun venit în echipă domnului Serhan Hacisuleyman a cărui expertiză internaţională ne va ajuta să continuăm să creştem şi să oferim finanţare specializată unui număr cât mai mare de fermieri, în special mici şi mijlocii", a declarat Jabbar Kanani, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Agricover Holding.

"În 2012 am acceptat cu plăcere provocarea de a veni la Agricover, iar în aceşti ani am reuşit să construim un business foarte puternic. Cu o valoare totală a finanţărilor de peste 2,6 miliarde RON, Agricover Credit IFN este astăzi unul dintre cei mai importanţi finanţatori ai agriculturii şi un partener de încredere pentru peste 4500 de fermieri. Această reuşită nu ar fi fost posibilă fără oamenii din echipă, cărora ţin să le mulţumesc pentru că au crezut alături de mine în potenţialul enorm al agriculturii româneşti şi în importanţa implicării noastre pentru a oferi fermierilor finantarea de care au nevoie în mod simplu şi rapid. Sunt onorat să continui din noua poziţie de Preşedinte al Consiliului de Administraţie pentru a contribui la dezvoltarea strategiei care să asigure continuarea creşterii sănătoase", a declarat Robert Rekkers, Preşedinte al Consiliului de Administraţie Agricover Credit IFN, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb