AL DOILEA OM ÎN STAT Trădător, oportunist, lingău - Meleşcanu

MAKE
Ziarul BURSA #Politică / 23 ianuarie 2020

MAKE

Teodor Meleşcanu s-a bâlbâit, ieri, la aflarea deciziei CCR că a încălcat Constituţia când s-a aşezat în fotoliul de preşedinte al Senatului - "E pentru prima oară când avem o asemenea premieră" (!) - prelungind, astfel, epoca de analfabetism inaugurată cu doi ani în urmă de premierul marionetă PSD, Viorica Dăncilă, care a fost demisă şi dovedind, astfel, că se merită unul pe altul.

Anul trecut, la 10 septembrie, Teodor Meleşcanu s-a aburcat în vârful Senatului, poziţie rămasă vacantă în urma demisiei şefului său de partid, preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, ocazie cu care Meleşcanu, aflat la venerabila vârstă de 79 de ani, şi-a stigmatizat cu o trădare abjectă nu atât viitorul politic, cât mai ales trecutul.

Conducerea ALDE hotărâse ieşirea miniştrilor săi de la guvernare, demisia de la şefia senatului şi ruperea alianţei cu PSD, invocând faptul că preşedintele PSD Viorica Dăncilă nu mai vrea să respecte înţelegerile încheiate cu Liviu Dragnea (băgat la zdup, între timp) în privinţa susţinerii candidaturii lui Tăriceanu la alegerile pre­zidenţiale.

Logic, Tăriceanu a renunţat să mai candideze la prezidenţiale.

Demisia miniştrilor ALDE a reprezentat începutul sfârşitului pentru păpuşa PSD: ca să-şi astupe cele patru găuri ALDE rămase în guvern, Dăncilă era forţată să numească miniştri din alte formaţiuni politice, dar asta însemna că se schimbă compoziţia politică a Guvernului şi deci propunerile trebuiau prezentate în Parlament, unde pierduse majoritatea prin ruperea alianţei cu ALDE.

Dăncilă a declanşat o disperată campanie de cumpărare de trădători de la ALDE, închipuindu-şi că ar putea prezenta schimbarea de miniştri drept simpla rotire în acelaşi cadru al alianţei, ca să evite prezentarea în Parlament.

Meleşcanu este unul dintre cei care au pus botul.

Fiind un membru marcant al ALDE, desigur că planificatorii din spatele analfabetei au sperat că vor rupe bucăţi mari din ALDE, ba chiar că îl vor răsturna pe Tăriceanu de la şefia partidului.

În prilej, au plecat din ALDE Graţiela Gavrilescu şi foarte nou venitul Daniel Zamfir.

Fâs!

În schimb, Tăriceanu a menţionat că Teodor Meleşcanu a fost ales neconstituţional pentru funcţia de preşedinte al Senatului.

"Avem o problemă procedurală foarte serioasă, întrucât Regulamentul Senatului prevede clar că alegerea preşedintelui se face pe baza propunerilor înaintate de grupurile parlamentare, câte o propunere de fiecare grup.

Vreau să luaţi act că grupul ALDE îşi exercită dreptul de a avea propria propunere pe care o vom face în persoana lui Ion Popa, nu pot să existe două propuneri din partea aceluiaşi grup. Domnul senator Meleşcanu, pe care dumneavoastră îl propuneţi, poate să fie candidatul dumneavoastră cu condiţia să nu facă parte din grupul ALDE, pentru că altfel se încalcă prevederea Regulamentară potrivit căreia fiecare grup face o singură propunere. Din partea grupului ALDE nu pot exista două propuneri, ci una singură, vă rog să luaţi act de acest lucru", a spus Tăriceanu, în ziua de 26.08.2019, în plenul Senatului.

Au trecut patru luni de când, în poziţia de al doilea om în stat, se găseşte cineva care o ocupă nelegal.

Între timp, PSD s-a făcut borş, iar Viorica Dăncilă a intrat în şomaj.

Meleşcanu era ultimul vestigiu al ruinelor României politice din trimes­trul al treilea.

Dacă PSD ar mai fi fost la putere, este cert că CCR ar fi găsit că Meleşcanu a fost ales în mod legal.

Opinia Cititorului ( 17 )

  1. La Geneva , în tinerețe Melescanu, Ilie Sârbu

    Parcă și Daniel , fericitul 

    Poate sie, poate kgb, poate amandoua

    Cina să mai știe... 

    1. Die , sie, aceeași mărie

      Tiiii, ce ne mai place sa vorbim dupa ureche ....

      "La data de 15 iunie 1979 își susține teza de doctorat la Facultatea de Teologie Protestantă din Strasbourg, intitulată: "Réflexion et vie chrétiennes aujourd'hui. Essai sur le rapport entre la théologie et la spiritualité". Teza a fost pregătită sub îndrumarea a doi reputați profesori francezi: Gerard Ziegwald și André Benoit și a primit calificativul maxim. Devine astfel doctor în teologie al Universității din Strasbourg. O formă lărgită a acestei teze a fost pregătită sub îndrumarea mentorului său, Pr. Prof. Dr. Dumitru Stăniloae și a fost susținută la 31 octombrie 1980 la Institutul Teologic Universitar din București sub următorul titlu: "Teologie și spiritualitate creștină. Raportul dintre ele și situația actuală." În urma examenului oral și a susținerii tezei, drd. Dan-Ilie Ciobotea a fost declarat Doctor în teologie ortodoxă, de asemenea, cu calificativul maxim." 

      "Din anul 1980 a activat ca lector la Institul Ecumenic de la Bossey – Elveția (î n perioada 1986-1988 fiind și director adjunct), fiind și profesor asociat la Geneva și Fribourg (El veția). A participat la numeroase întruniri pentru promovarea ecumenismului peste hotare: al treilea Congres ortodox al Europei Occidentale de la Amiens, lângă Paris (1977), Colocviul despre Filioque de la Klingenthal Franța (1978 și 1979), Conferința studenților creștini de la Wellesley - S.U.A. (1979) și la Conferința ecumenică de la Cambridge Boston, S.U.A. (1979), ambele cu tema “Credința, știința, viitorul", Reuniunea ecumenică asupra spiritualității creștine de azi de la mănăstirea Valamo -Finland a (1981), Reuniunea ecumenică "Iisus Hristos – Viața lumii" de la Niederaltaich - Germania  (1982); Reuniunea ecumenică asupra rugăciunii pentru unitatea creștinilor de la Veneția (1982), a VI-a Adunare generală a Consiliului Ecumenic al Bisericilor de la Vancouver (1983) etc."

      Dosarul dumnealui nu s- a mai gasit , a fost distrus de securitate.....

      Deci figureaza nicicum.... 

      Prietenii stiu de ce....

      Sa- i pupe mana cine vrea , sa se inchine cine vrea la un general , ma referam asa in general.... 

    l am întâlnit la Bruxelles în 28.0i6.2012 când l au trimis la curte ppe Comandant. Slinos în exprimare este actual împreună cu nea Las Fierbinti fundamentul politico financiar al României.

    Teo Doare ceva melestecind prin scaune de parlament fara autorizatie de la taricene....Nea melescanu a stiut sa sara pe scaune ce au fost intotdeauna aproape de putere. Dupa ce a lins pe cine stie el si prin nu-s ce birouri inca se crede in putere....Cu bunicutza la brat eu cred ca e timpul sa inteleaga ca iesirea e pe stinga pe acolo pe unde au umblat amindoi de-o viata.

    Cale batuta melestecatule !!! 

    ...

    Articolul trebuia scris la propunere si numire ,nu la destituire.

    1. Articolul rezuma ceea ce a publicat ziarul BURSA la propunere si numire.

      Imi dai voie sa o fac si la destituire? 

      Multumesc frumos si mult!

      Iti urez sanatate, ca restul nu conteaza! 

      ”Rezumeaza” Va dati seama cu ce ziaristi avem de-a face? Nu stiu forma de indicativ prezent a unui verb ce exprima o actiune gazetareasca tipica, aceea de a rezuma. Analfabeti sadea! Cu pretentii de vedete din astea ignorante care apar la emisiunile mondene de doi bani.

      Da, am scris ”rezumeaza”, am corectat, multumesc pentru observatie!

      Bravo, nota 10, poti fi corector ! Acum du-te acasa ! Articolul de fata vorbeste de impostura lui Mele si tu gasesti de cuviinta sa corectezi erori de exprimare. Halal !

      Primul corecteaza pana si exprimarea gramaticala in timp ce al doilea dupa ce 3 ani consecutivii isi muta sediul

      institutului de la Bucuresti la ÇHISINAU iese la pensie fara macar a schita nici cea mai mica intentie de a corecta.  

    ""Dacă PSD ar mai fi fost la putere, este cert că CCR ar fi găsit că Meleşcanu a fost ales în mod legal"" noi toti stim ca "ei" sunt corupti, hoti, tradatori, lingai..... ei stiu ca noi stim.... si noi continuam sa ne prostituam....oare acesti "ei" sunt majoritari in societatea noastra?!

    Asa este nea make !

    Din pacate , tot acest travaliu este inutil. Vom vedea la sefia senatului un pesedist.

    D-na Gorghiu este o persoana care trage partidul in jos si , data trecuta , nu a fost votata la sefia senatului nici macar de toti senatorii PNL.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb