ALD Automotive va administra flota de maşini a Petrom

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Financiare / 3 februarie 2010

Cel de-al doilea nivel al parteneriatului cu Petrom, în calitate de furnizor, poate conduce către noi instrumente de urmărire şi optimizare a consumului de combustibil, permiţându-le clienţilor soluţii de a reduce TCO-ul (Total Cost of Ownership) şi de a avansa către flote mai ecologice.

Cel de-al doilea nivel al parteneriatului cu Petrom, în calitate de furnizor, poate conduce către noi instrumente de urmărire şi optimizare a consumului de combustibil, permiţându-le clienţilor soluţii de a reduce TCO-ul (Total Cost of Ownership) şi de a avansa către flote mai ecologice.

"ALD Automotive" va furniza servicii de administrare a flotei de autoturisme pentru flota "Petrom", după semnarea unui contract de leasing operaţional între cele două companii.

Soluţia propusă "Petrom" a constat în "sale&leaseback" pentru o parte din flota existentă precum şi leasing operational full service pentru noi autovehicule, care vor fi comandate de către Petrom în 2010, se arată într-un comunicat ALD.

Într-o primă etapă, "ALD Automotive" va achiziţiona de la "Petrom" o parte din flota existentă şi apoi va reînchiria autovehiculele către companie, asigurând în acelaşi timp şi o gamă completă de servicii de administrare a flotei (program complet de mentenanţă, management al anvelopelor, autovehicul de înlocuire, asigurări etc.). Următoarea etapă va consta în extinderea flotei prin achiziţia unor noi autovehicule pe parcursul acestui an.

Vincent Kneppert, General Manager ALD Automotive, a declarat: "Cel de-al doilea nivel al parteneriatului nostru cu Petrom, în calitate de furnizor, ne poate conduce către noi instrumente de urmărire şi optimizare a consumului de combustibil, permiţându-ne să oferim clienţilor noştri soluţii de a reduce TCO-ul (Total Cost of Ownership) şi de a avansa către flote mai ecologice".

Vincent Kneppert se aşteaptă ca flota ALD să depăşeasca 6000 de autovehicule, până la finalul lui februarie.

Operaţională din 2005, ALD Automotive oferă leasing operaţional full service pentru flote de autovehicule. Leasing-ul operaţional full service include pe lângă finanţarea autovehiculelor şi o gamă completă de servicii conexe pentru o administrare eficientă a flotei: livrare şi înmatriculare, asigurări, mentenanţă, management al anvelopelor, asistenţă pentru vehicul şi şofer, autovehicul de înlocuire şi management al combustibilului. La sfarsitul lui 2009, ALD Automotive gestiona o flotă de 5147 de autovehicule pentru 223 clienţi.

ALD Automotive este filiala Grupului Société Générale şi operea-ză în 40 de ţări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb