ALERT Cinci persoane au murit în urma unui accident într-o staţie de autobuz, în Brăila

Ioana Dogaru
Miscellanea / 4 aprilie 2016

Actualizare 15:16 Şoferul care a lovit mortal cinci persoane într-o staţie de autobuz consumase droguri

Şoferul care a intrat luni dimineaţă în plin cu maşina într-un grup de persoane ce se aflau într-o staţie de autobuz din municipiul Brăila, accident în urma căruia cinci oameni au murit şi alţi doi sunt răniţi, a consumat droguri, potrivit informaţiilor furnizate Agerpres de directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă, dr. Mihail Iugulescu.

"A fost testat pentru alcoolemie şi pentru droguri şi a ieşit pozitiv la testarea pentru droguri. Noi în zona Brăila-Galaţi facem doar alcoolemie la noi în laborator, astfel încât probele pentru droguri vor fi trimise la Bucureşti, la Institutul de Medicină Legală pentru toxicologie. La analizele care se fac cu bateria de teste UPU, testul pentru droguri a ieşit pozitiv pentru sânge şi urină. Noi avem aici bandeletele care arată că testele sunt pozitive", a declarat dr. Iugulescu.

El a spus că respectivul şofer, în vârstă de 27 de ani, s-a prezentat, în cursul anului trecut, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, cu o criză de epilepsie, dar a ţinut să precizeze că nu cunoaşte dacă acesta este luat în evidenţe ca epileptic sau dacă ia vreun tratament în acest sens.

"Persoana în cauză avut în cursul anului trecut o prezentare la noi, la Unitatea de Primiri Urgenţe, cu o criză de epilepsie. Asta înseamnă că, probabil, ia tratament. Eu am încercat să discut cu el imediat după accident, dar era şocat. Nu am reuşit să obţin de la el amănunte că ar fi făcut sau nu o criză de epilepsie. Nu cunoştea circumstanţele accidentului, dar faptul că el e un pacient care are aşa ceva în antecedente, ridică şi supoziţia asta, dacă nu cumva la volan s-a produs o criză de epilepsie şi a pierdut controlul în urma acestui fapt. Nu avem informaţii că s-ar afla în baza de data a medicului de familie cu epilepsie", a completat dr. Iugulescu.

În ceea ce priveşte şoferul care a produs accidentul, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, inspector principal Jenel Şogor, a declarat pentru Agerpres că "nu există la dosar o adresă oficială care să demonstreze că ar fi diagnosticat cu epilepsie".

"În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea a două infracţiuni vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă. Dosarul se află sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila", a declarat inspector principal Jenel Şogor.

(I.D.)

-----

Cinci persoane au fost decedat, iar două au fost rănite, luni dimineaţă, pe strada Râmnicu Sărat din municipiul Brăila, după ce un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat în viteză pe trotuar şi în staţia de autobuz unde se aflau victimele, informează Serviciul Rutier al IPJ Brăila.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc în jurul orei 6,40. Patru persoane au murit pe loc după ce au fost lovite de autovehiculul respectiv, iar a cincea victimă a decedat ulterior, informează Agerpres.

La faţa locului au intervenit echipaje ale ISU şi ambulanţei, iar poliţiştii urmează să stabilească în urma cercetărilor care au fost cauzele exacte ale acestui accident grav.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. cinci persoane au fost decedat.....HALAL

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb