ALERT Vicepremierul Paul Stănescu a demisionat din Guvern

V.D.
Politică / 26 noiembrie 2018

Paul Stănescu

Paul Stănescu

Actualizare Deputatul PSD Mihai Tudose a declarat, astăzi, că s-a pronunţat împotriva revocării lui Paul Stănescu din funcţia de ministru al Dezvoltării.

"E un refren. Şi eu am fost bun câteodată, după aceea eram securist, apoi am fost reevaluat şi iar eram bun şi tot aşa. Probabil că ... na. Era un banc celebru pe vremea cealaltă cu un tip care a fost primit în partid şi, după aceea, a fost dat afară din partid pentru că este beţivan, întârzie la serviciu şi nu este familist şi a cerut dosarul de la primirea în partid unde scria că se recomandă a fi primit în partid pentru că este harnic, vine la serviciu şi este un bun familist şi el a spus: vedeţi ce a făcut partidul din mine? Uite în ce hal m-aţi adus", a spus Tudose, întrebat în legătură cu situaţia lui Stănescu.

------

Actualizare Paul Stănescu: "Ţara are nevoie de unitate şi de guvernare responsabilă".

Paul Stănescu a subliniat că a fost "în permanenţă orientat către obiective cu impact la nivelul populaţiei, iar prioritatea mea, ca viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării, a fost reprezentată de investiţiile în infrastructura de sănătate, educaţie, locuire, apă şi canalizare. Cred, în continuare, că ţara are nevoie de unitate şi de guvernare responsabilă, le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au sprijinit, precum şi colegilor din Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, alături de care am făcut o echipă extraordinară!".

-------

Vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării regionale, şi-a depus luni demisia din Guvern.

"În contextul evenimentelor din ultima vreme de pe scena politică, vă aduc la cunoştinţă că astăzi, 26 noiembrie, mi-am depus cererea de demisie din funcţia de viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice. Aceasta a fost înregistrată la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 16495/26.11.2018", precizează Stănescu.

El reia afirmaţiile conform cărora este "un om de onoare, responsabil şi implicat" şi nu a urmărit niciun interes personal şi nu s-a agăţat niciodată de vreun scaun.

"Referitor la mandatul meu de ministru, vreau să spun că l-am acceptat cu greu, la insistenţele conducerii partidului, dar, atât timp cât am ocupat această funcţie, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru a-mi exercita atribuţiile la minister cu responsabilitate şi implicare, în aşa fel încât nimeni să nu aibă ce să-mi reproşeze!", mai afirmă el.

Demisia lui Stănescu este anunţată după şedinţa conducerii PSD şi după ce premierul Viorica Dăncilă a declarat că acesta refuză să-şi prezinte demisia.

Preşedintele Klaus Iohannis a refuzat să semneze revocarea din funcţie a lui Stănescu ţi a ministrului Transporturilor Lucian Şova, iar o decizie a sa privind remanierea este aşteptată după 1 decembrie. La acest moment, ambii miniştri sunt demisionari.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. cine imi poate spune? pe ce a schimbat

    demisiei nea Paul !!!!!!!!!! 

    Atenție..." revocarea din funcţie a lui Stănescu ţi a" )))

    Investiții în..." locuire"...))) e bun Omu, la dezvoltarea inculturii

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb