Alexandrion Group a prezentat gama extinsă Carpathian Single Malt Whisky

D.T.
Companii / 26 aprilie 2023

Alexandrion Group a prezentat gama extinsă Carpathian Single Malt Whisky

Alexandrion Group a prezentat gama extinsă Carpathian Single Malt iubitorilor de whisky din regiunea Transilvania, dar şi celor care se familiarizează, acum, cu această categorie de băuturi spirtoase, în cadrul unui eveniment organizat la Cluj-Napoca, la barul Bardot, informează un comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, Dr. Nawaf Salameh, Preşedintele Fondator Alexandrion Group, a spus: "După lansarea comercială, pe care am organizat-o la Bucureşti, anul trecut, ne-am propus să mergem cu Carpathian Single Malt în toată ţara şi să le oferim tuturor celor care îşi doresc să încerce un whisky single malt produs integral în România, cu resurse naturale de cea mai bună calitate, oportunitatea să facă acest lucru, într-un cadru relaxat şi alături de echipa noastră de experţi, care poate spune cel mai bine povestea acestui whisky. Ne dorim, de asemenea, ca prin aceste evenimente să le mulţumim tuturor celor care ne-au susţinut încă de la lansarea proiectului şi care se află în diferite regiuni ale ţării, vizitându-i în oraşele lor. Am început cu regiunea Transilvania, pentru că aici avem un istoric îndelungat, parteneriate solide, construite de-a lungul anilor."

"Transilvania este o regiune strategică pentru noi, în care ne dorim să facem investiţii pe termen lung în mai multe domenii de business, precum F&B, ospitalitate, energie, real estate şi în care am identificat multe oportunităţi", a adăugat Dr. Salameh.

Gama Carpathian Single Malt Whisky s-a extins, în mai puţin de 1 de la lansare, până la 13 expresii: Fetească Neagră, Pinot Noir, Madeira, Chianti, Oloroso, Pedro Ximenez, Tawny Port, Burgundy, Cognac, Amarone, Ruby Port, Vradiano şi Commandaria, cea din urmă fiind creată exclusiv pentru pieţele din Cipru şi Grecia. Cele mai recente dintre aceste expresii sunt: Amarone - parte din colecţia dedicată finisării în butoaie de vin italienesc, Ruby Port - expresie care aparţine colecţiei dedicate finisării în butoaie de vin spaniol şi portughez, şi Vradiano, din colecţia dedicată finisării în butoaie de vin grecesc şi cipriot. Maturat iniţial în butoaie selectate de stejar alb american, ex-Kentucky Bourbon de 200 l şi ulterior transferat cu grijă, pentru finisare, în butoaie de de 225 de litri de vin Amarone, provenite de la o cramă de familie situată în Fumane, regiunea Valpolicella, Italia, Carpathian Single Malt Amarone atrage cunoscătorii exigenţi ai whisky-ului, arată sursa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb