Alexandrion Group îşi extinde portofoliul de importuri cu vodca Chopin

G.D.
Companii / 30 noiembrie 2022

Alexandrion Group îşi extinde portofoliul de importuri cu vodca Chopin

Alexandrion Group îşi extinde portofoliul de importuri cu brandul Chopin, o vodcă ultra premium, creată într-o distilerie de băuturi spritoase artizanale din Polonia, conform unui comunicat remis redacţiei. Alexandrion Group devine, astfel, distribuitor exclusiv al brandului de vodcă Chopin, în România.

Potrivit sursei citate, realizată numai din ingrediente naturale, fară arome artificiale, printr-un proces de producţie care durează minimum 6 luni până la îmbuteliere, vodca Chopin este disponibilă pe piaţa din România, în 3 versiuni: Chopin Core Range (Potato, Rye şi Wheat), Chopin Blended Vodka Collection (Gold şi Indigo) şi ediţia exclusivistă Chopin Family Reserve. De asemenea, vodca Chopin poate fi consumată şi de cei care au intoleranţă la gluten, fiind un produs fară gluten.

"In intervalul ianuarie-iulie 2022 piaţa de vodcă din România a crescut cu 0,7 % în volum şi 5,9% în valoare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, conform Nielsen. Acest trend de premiumizare continuă, pe măsură ce consumatorii români explorează categoriile vodcă şi cocktail-uri, extinzându-şi paleta şi ocaziile de consum, în consecinţă. Suntem entuziasmaţi să aducem vodca Chopin în portofoliul nostru şi le mulţumim partenerilor noştri pentru încredere" a spus Rob Curteis, Global Chief Marketing Officer, Alexandrion Group.

"Chopin s-a născut dintr-un nivel ridicat de curiozitate şi o uşoară dezamăgire. Deşi Polonia este ţara de origine a acestei categorii şi există atât de multe tipuri de vodcă, totuşi, nu am putut găsi unul care să mă entuziasmeze cu adevărat - aşa că am decis să produc propria vodcă. Respectând tradiţia, cu pasiune, hotărâre şi muncă asiduă, am creat Chopin - care a aprins o scânteie. Scânteia s-a transformat într-un incendiu şi Chopin a schimbat categoria de vodcă. De altfel, Chopin a redefinit această categorie nu doar prin gust, ci şi prin design, fiind prima vodcă lansată ca un produs ultra premium în 1992 şi primul brand care a vândut produse îmbuteliate în sticle mate cu fereastră transparentă", a spus Tadeusz Dorda, Fondator si CEO Chopin.

Chopin Core Range include 3 variante: Potato, Rye şi Wheat. Chopin Potato, care are, desigur, ca ingredient de bază, cartoful, este cea mai premiată vodcă la nivel mondial din această categorie, unul dintre motive fiind faptul că materia primă nu a fost tratată cu pesticide şi chimicale.

Colecţia Chopin Blended include două sortimente. Chopin Blended Vodka Gold este realizată dintr-un mix de cartof si grâu, care îi conferă o textură cremoasă, delicată şi arome dulci. Chopin Blended Vodka Indigo are în componenţă trei ingrediente de bază: cartof, secară şi grâu, un mix care asigură o textură cremoasă şi un gust dulceag, cu note picante, subliniază sursa citată.

Varianta de colecţie - Chopin Family Reserve - este realizată din cartofi noi, apă şi drojdie, iar procesul de producţie până la îmbuteliere durează doi ani. Această vodcă, prezentată într-o sticlă spectaculoasă, se potriveşte foarte bine şi în combinaţie cu cocktail-uri cu Martini şi cocktail-uri personalizate.

Vodca Chopin are o concentraţie alcoolică de 40% şi este oferită spre vânzare în variantele: sticlă de 0,7 litri, 1 litru şi 1,5 litri sau cutie cadou cu sticlă de 0,7 litri.

Gama de produse Chopin Vodka este disponibil în România prin intermediul magazinelor de specialitate, al marilor lanţuri de hipermarket-uri, al magazinelor e-commerce, în locaţiile HoReCa partenere, dar şi prin intemediul magazinului online al Grupului Alexandrion, se menţionează în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb