ALEXANDRION GROUP: Vinarsul Brâncoveanu a fost premiat cu două medalii de aur şi una de argint

F.D.
Companii / 20 mai 2022

Vinarsul Brâncoveanu a fost premiat cu două medalii de aur şi una de argint

Vinarsul Brâncoveanu din portofoliul Alexandrion Group, cel mai mare producător şi distribuitor de băuturi spirtoase şi vinuri din ţara noastră, şi-a reafirmat calităţile de lider al categoriei vinars super - premium, în cadrul competiţiei "The Brandy Masters 2022", potrivit unui comunicat de presă.

Compania a obţinut trei medalii: două de aur şi una de argint. Competiţia a fost organizată în luna martie a acestui an de prestigioasa revistă internaţională dedicată băuturilor spirtoase, "The Spirits Business", în cadrul "The Global Spirits Masters".

Brâncoveanu XO şi Brâncoveanu VSOP au fost premiate cu medalia de aur, în timp ce Brâncoveanu VS a fost distins cu medalia de argint.

Membrii juriului au fost încântaţi de aroma consistentă de "toffee" şi "caramel" a lui Brâncoveanu XO, dar şi de impresia gustativă unică lăsată de Brâncoveanu VSOP, un produs special, descris de către juraţi ca fiind plin de "dulceaţă" şi "pământesc".

"The Brandy Masters" răsplăteşte cele mai bune mărci de brandy din întreagă lume şi este una dintre cele 14 competiţii dedicate diferitelor categorii de băuturi spirtoase, derulate în cadrul "The Global Spirits Masters" încă din 2008. Juriul este format din experţi în brandy, care degustă băuturile în orb şi acordă trofee de excelenţă participanţilor care se diferenţiază prin atribute specifice.

Competiţia evaluează producători de brandy la nivel internaţional, iar medaliile sunt acordate în cadrul mai multor categorii, printre care: Armagnac, Other French Brandies, South African, Spanish şi Other Regions.

Vinarsul Brâncoveanu a fost creat în onoarea celor 25 de ani de pace din Ţara Românească din timpul domniei voievodului Constantin Brâncoveanu. Respectând valorile de bază ale poporului român şi ale conducătorilor săi, vinarsul Brâncoveanu onorează un voievod emblematic, un simbol al istoriei şi culturii româneşti.

Gama Brâncoveanu vinars include sortimentele XO, VSOP şi VS şi este comercializată în România în toate marile lanţuri de retail, în HoReCa, în locaţiile partenere şi pe: https://www.iconicdrinks.shop/catalogsearch/result?q=brancoveanu, dar şi în cele aproximativ 50 de ţări care au relaţii comerciale cu Alexandrion Group.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb