Alexandru Voicu a fost avizat de ASF la conducerea SAI Certinvest

Piaţa de Capital / 31 martie 2021

Alexandru Voicu a fost avizat de ASF la conducerea SAI Certinvest

Alexandru Voicu a fost autorizat Director General al SAI Certinvest, primul asset manager independent din România, după avizul pozitiv primit astăzi din partea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF). Totodată, ASF a avizat-o şi pe Alina Huidumac în funcţia de Director General Adjunct al SAI Certinvest, conform unui comunicat remis redacţiei.

Echipa managerială formată din Alina şi Alexandru îşi propune să aducă Certinvest şi mai aproape de nevoile financiare ale investitorilor şi să formeze o echipă tânără şi dinamică, cu experienţă în industria de profil.

"Sunt onorat să conduc SAI Certinvest în acest nou capitol din istoria sa. Voi pune la dispoziţie toate resursele necesare, pentru a reprezenta şi mai bine interesele investitorilor, printr-o strategie pro activă în piaţa locală, care include o transformare digitală şi augmentarea proiectului InvestOnline, cu scopul de a veni mai aproape de clienţii noştri. Mă bucur de sprijinul Alinei Huidumac, partener cu experienţă în SAI Certinvest şi împreună vom depune toate eforturile pentru dezvoltarea unui brand care are o istorie de peste 26 de ani pe piaţa de capital din România", a declarat Alexandru Voicu, Directorul General al SAI Certinvest.

În cazul Alinei Huidumac, ea va continua să îşi îndeplinească pentru o perioadă şi atribuţiile de Director portofolii private, funcţie pe care o deţine de aproximativ doi ani.

"Propunerea pentru funcţia de Director general adjunct SAI Certinvest vine după o experienţă de 8 ani în cadrul companiei, timp în care am avut ocazia să mă dezvolt profesional, atât datorită echipei, cât şi prin interacţiunea cu investitorii. Mă bucură susţinerea lui Alexandru în calitate de Director General SAI Certinvest şi am încrederea că împreună vom crea o echipă dinamică şi complementară, bazată pe valorile companiei, care va continua eforturile de creştere a brandului pe piaţa de capital", a declarat Alina Huidumac, Director General Adjunct al SAI Certinvest.

Alina Huidumac lucrează în SAI Certinvest de opt ani şi are 11 ani de experienţă pe piaţa de capital în sectorul pensiilor private, asigurărilor de viaţă şi administrării investiţiilor. În prezent, coordonează administrarea a aproximativ 200 de portofolii private. Acest tip de investiţie presupune alocarea unui administrator dedicat, care construieşte o relaţie apropiată cu investitorul şi îi oferă o soluţie investiţională personalizată.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. DACA INTELEG BINE , L-A ELIMINAT PE GUSTA , CA SA SI-L BAGE PE FII-SU , SEF ??? ASTA INSEAMNA SA FII BAIATUL LUI TATA !!! SA VEDEM , CE BUN SPECIALIST , O SA FIE !!!

    1. Succes lui Alexandru, succes lui Horia oriunde ar ajunge...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb