ALINA GORGHIU:  "Toţi preşedinţii de la sectoare şi-au depus mandatul din cauza rezultatului sub aşteptări"

Andrei Stan
Ziarul BURSA #Politică / 7 iunie 2016

Alina Gorghiu

Alina Gorghiu

Alina Gorghiu, copreşedinte al PNL, a afirmat în această seară, într-o emisiune televizată, că toţi preşedinţii organizaţiilor de sector din Bucureşti şi-au depus mandatele din cauza rezultatului la alegeri sub nivelul aşteptărilor.

"Cei şase şi-au depus mandatul, le mulţumesc pentru activitate, până pe data de 15 iulie vom avea preşedinţi la organizaţia de Bucureşti, la sectoare şi vom unifica cele 20 de filiale cu copreşedinţi. Deci vom avea o fuziune finalizată la nivelul judeţelor. Alegerile parlamentare trebuie să ne prindă cu toată această fuziune finalizată", a declarat Gorghiu, la Realitatea TV.

Aceasta a precizat că un lider la PNL Bucureşti care să preia atribuţiile lui Cătălin Predoiu va fi identificat într-un timp foarte scurt.

"Adriana Săftoiu poate să fie oricând un lider la fel de bun ca şi alţi colegi de-ai noştri, şi Cristi Buşoi, şi domnul Atanasiu. Sunt foarte mulţi colegi care ar putea să gestioneze cum trebuie organizaţia de Bucureşti, dar nu am făcut nicio discuţie", a adăugat Alina Gorghiu.

Liderul liberal a mai spus că cei care şi-au depus mandatele nu au rezonat cu electoratul, fapt care a fost cauzat şi de modul în care partidul nu a reuşit să comunice faptul că această echipă este pe profilul electoratului.

"Au fost nişte oameni care se pare că nu au rezonat cu electoratul. Nu am reuşit să comunicăm noi, la nivel de partid, suficient de bine că această echipă este una care este pe profilul electoratului, că aceşti oameni îndeplinesc acele criterii de integritate, de profesionalism", a precizat Gorghiu în această seară.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb