Alina Gorgiu:" Magistraţii mi-au pus în vedere necesitatea înfiinţării unei noi instanţe la Mioveni"

D.R.
Miscellanea / 7 iulie 2023

Alina Gorgiu:" Magistraţii mi-au pus în vedere necesitatea înfiinţării unei noi instanţe la Mioveni"

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, anunţă, vineri seară, că s-a întâlnit cu reprezentanţi ai mediului judiciar din Argeş şi au convenit că un deziderat al tuturor este calitatea actului de justiţie, informează news.ro. Ministrul anunţă că este nevoie de o instanţă la Mioveni.

"Dialog cu reprezentanţi ai mediului judiciar din Argeş. În cadrul discuţiilor cu judecătorii din instanţele argeşene, am abordat provocările la nivel de resursă umană şi din punct de vedere administrativ-organizatoric. Magistraţii mi-au pus în vedere necesitatea înfiinţării unei noi instanţe la Mioveni. De acord", a scris, vineri seară, pe Facebook, Alina Gorghiu.

Potrivit acesteia, "calitatea actului de justiţie rămâne un deziderat al tuturor". "Cu reprezentaţii parchetelor am vorbit despre problemele stringente cu care se confruntă, cum ar fi deficitul de resursă umană şi volumul mare de activitate, determinat de numărul excesiv de dosare repartizate fiecărui procuror", a mai scris Gorghiu.Aceasta anunţă, de asemenea, că întâlnirea cu decanul şi prodecanul Baroului Argeş a făcut-o să-şi amintească provocările din vremea când profesa ca avocat.

"Ca profesionist, ca parlamentar, ca ministru al Justiţiei, voi fi şi de acum înainte un partener pe care avocaţii se pot baza. Am discutat şi despre onorarii şi infrastructură. Digitalizarea este un avantaj pentru avocaţi", a mai scris Gorghiu. Aceasta afirmă că, în proiectul privind educaţia juridică, va fi cel mai dinamic partener. "Am încheiat ziua cu o vizită la Penitenciarul-Spital Mioveni. Vestea bună este că se fac progrese în ceea ce priveşte îmbunătăţirea condiţiilor de detenţie şi a condiţiilor de muncă. S-au executat şi se efectuează în continuare lucrări în acest sens. Ştiu că resursa umană este una dintre problemele ANP, aşa că am iniţiat un memorandum pentru deblocarea unor posturi, care a fost aprobat de Guvern în şedinţa de astăzi", a mai transmis ministrul.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. e bine ca a mers in vizita la penitenciarul spital si e ok, dar si mai bine era dc firea cobora din birou sa mai viziteze din cand in cand si caminele de batrani

    Aseara s-a prezentat la tv. un caz socant in care justitia a fost de "groaza"; cu un fiu de primar care dupa ce a nenorocit o fata intr-un accident cu masina, a beneficiat din partea justitiei de mistificarea dosarului pentru a scapa de raspunderea cuvenita.

    Daca este asa, atunci nu numai azilurile din zona "gabriela" sunt ale groazei.  

    In curand vom afla ca in Romania exista si "instante ale "groazei" din zona Alina, instante cu perfornante nu mai putin de groaza.

    "Ca profesionist, ca parlamentar, ca ministru al Justiţiei" cum spuneti ca sunteti, aveti datoria sa vedeti ce s-a intamplat acolo si sa porniti spre cele legale.  

    si micsorarea virstei de pensionare de 47 de ani plus marirea pensiei minime de 30.000 lei/luna....au marit beizadelele cererile catre parintii-pensionari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb