"Allianz-Ţiriac Asigurări" are un profit operaţional de 5 milioane euro în trimestrul al doilea

N.I.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 6 august 2007

Allianz-Ţiriac Asigurări a afişat vineri un profit operaţional de 5 milioane de euro în al doilea trimestru al anului, cu 400% mai mare faţă de rezultatul perioadei similare din 2006, de un milion de euro, datorită creşterii afacerii şi micşorării pierderilor, arată raportul grupului Allianz, citat de newsIn.

Allianz-Ţiriac Asigurări a afişat o valoare a primelor brute subscrise de 90 milioane de euro în perioada 1 aprilie - 30 iunie 2007, în urcare cu 25% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, arată raportul financiar al grupului mamă, Allianz.

În trimestrul al doilea din 2006 Allianz-Ţiriac Asigurări a înregistrat o valoare a primelor brute subscrise de 72 milioane euro.

Allianz-Ţiriac Asigurări a subscris prime brute în valoare de 83 milioane euro pe segmentul de asigurări generale în al doilea trimestru al anului, în urcare cu 23,8% faţă de acelaşi interval din 2006. Totodată, profitul obţinut de companie în perioada 1 aprilie- 30 iunie 2007 a urcat la cinci milioane euro, de la 1 milion euro cât a fost în acelaşi interval din 2006.

Din vânzarea poliţelor pentru asigurări legate de investiţii (tip unit-linked) şi a poliţelor de asigurări de viaţă, compania obţinut o valoare a primelor brute subscrise de 7 milioane euro, comparativ cu 5 milioane euro în aceeaşi perioadă din 2006. Primele nete încasate s-au menţinut la nivelul de 4 milioane euro, comparativ cu anul anterior, în timp ce rata cheltuielilor a scăzut la 41,6% în trimestrul al doilea din 2007, de la 46,8 în intervalul analizat din 2006.

Potrivit informaţiilor publicate în raportul grupului german, Allianz-Ţiriac Asigurări şi-a redus, în al doilea trimestru din 2007, pierderile asociate asigurărilor generale de la o rată de 97,9% până la 72,1%.

Grupul german Allianz, cel mai mare asigurator european, a afişat vineri un profit net de 2,140 miliarde euro (2,9 miliarde dolari) în al doilea trimestru al 2007, în scădere cu 6% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când grupul a vândut o serie de active.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Pensii private.Totul despre pensii private in Romania. Informatii complete,asiguratori,foduri , stiri,legislatiei. Consultanta gratuita pentru pensii si obtinere de credite imobiliare sau de nevoi personale. 

    http://www.europ ensia.ro 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb