Allianz-Ţiriac îşi mută sediul central în clădirea Ţiriac Tower

G.U.
Bănci-Asigurări / 25 august 2021

Allianz-Ţiriac îşi mută sediul central în clădirea Ţiriac Tower

Allianz-Ţiriac a semnat contractul de închiriere pentru a-şi muta sediul central în clădirea Ţiriac Tower, amplasată în zona zero a Capitalei - Piaţa Victoriei, informează compania într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Spaţiile de lucru vor fi dispuse pe trei etaje şi vor ocupa o suprafaţă totală de 4.640 metri pătraţi. De asemenea, la parterul clădirii Ţiriac Tower va exista un concept store Allianz-Ţiriac, dedicat publicului.

Virgil Şoncutean, CEO Allianz-Ţiriac, a declarat: "De regulă, o casă nouă marchează noi începuturi. Pentru Allianz-Ţiriac, mutarea reprezintă intrarea într-o nouă etapă de dezvoltare, care aduce mai multă flexibilitate pentru angajaţii, clienţii şi partenerii noştri. Odată cu relocarea sediului central vom permanentiza un nou mod de lucru în Allianz-Ţiriac, care îmbină avantajele desfăşurării activităţii de la birou cu beneficiile muncii de la distanţă. Noile spaţii şi facilităţile moderne puse la dispoziţie de Ţiriac Tower, o construcţie modernă din centrul Bucureştiului, au rolul de a conecta angajaţii şi de a încuraja inovaţia şi colaborarea eficientă. Aşteptăm cu entuziasm această nouă etapă care demonstrează angajamentul Allianz-Ţiriac pentru un viitor mai bun, mai sustenabil, în care punem pe primul loc bunăstarea oamenilor".

Conform comunicatului, noul sediu include mai multe tipuri de spaţii şi o nouă organizare. Spaţiile de lucru sunt flexibile, iar angajaţii Allianz-Ţiriac vor avea posibilitatea de a-şi alege locul în care doresc să lucreze în funcţie de activitatea desfăşurată.

Ţiriac Tower este o clădire iconică de clasa A, care oferă o suprafaţă ȋnchiriabilă de 16.472 de metri pătraţi şi 700 de metri pătraţi de terase. Clădirea dispune de 5 subsoluri şi 259 de locuri de parcare, multiple standuri pentru biciclete, vestiare şi staţii de alimentare pentru maşinile electrice. Ţiriac Tower face parte din categoria restrânsă a clădirilor de birouri din Bucureşti care au primit certificarea LEED Platinum, una dintre cele mai cunoscute cerificări internaţionale de clasificare a "clădirilor verzi", prietenoase cu mediul şi performante tehnologic, precum şi certificarea Well Health-Safety, care atestă asigurarea unui mediu de lucru sigur pentru sănătate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb