Allied Telesis îşi extinde portofoliul de produse Layer 3

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 4 mai 2009

AT-8624T/2M v2, AT-8624PoE v2 şi noul modul de uplink AT-A65 cu conectivitate duală cupru/SPF combo

Allied Telesis, furnizor global de soluţii de acces Ethernet/IP securizate şi lider în dezvoltarea sistemelor IP Triple Play pe infrastructură de cupru şi fibră optică anunţă astăzi lansarea versiunilor îmbunătăţite a două dintre switch-urile Layer 3 din portofoliul de produse care au făcut istorie pe pieţele SMB şi Enterprise.

AT-8624T/2M v2 oferă conectivitate pentru 24 porturi Ethernet 10/100TX precum şi două sloturi pentru module uplink Gigabit Combo.

AT-8624/PoE are aceleaşi funcţionalităţi ca şi modelul AT-8624/2M v2, în plus oferind şi facilitatea PoE (Power over Ethernet).

Ambele modele pot sunt echipate din fabrică cu două module noi pentru uplink AT-A65 (10/100/1000T+SFP combo).

"Piaţa a dictat migrarea dinspre modulele GBIC către SFP, astfel încât a trebuit să adaptăm produsele noastre cerinţelor actuale. Seria de switch-uri AT-8624 este foarte populară în rândurile partenerilor noştri aşa încât a fost o mişcare naturală în a adapta echipamentele noastre noilor cerinţe"- a declarat Melvyn Wray, Senior Vice-Preşedinte Marketing Allied Telesis. "Noile produse adresează nevoia pieţei de networking pentru conectivitatea duală cupru/SFP (fibră) pe care modulul AT-A65 o oferă. Aceste switch-uri pot fi dispuse în orice configuraţie de reţea, atât pentru implementări de dimensiuni mari (campus, enterprise) cât şi pentru cele de dimensiuni mai mici specifice SMB.

Noua gamă de produse este uşor de comandat şi implementat, întrucât modulele de uplink sunt acum incluse în pachet, nefiind nevoie a se comanda separat, decât în cazul în care se cere suport 100Mbps fibră. AT-8624/2M v2 şi AT-8624/PoE încorporează caracteristici avansate specifice nevoilor actuale din reţelele de ultimă generaţie, cum ar fi mecanismele de Trigger care opresc alimentarea porturilor care nu sunt conectate în reţea şi economisind astfel energie electrică. Pentru redundanţă, ambele switch-uri sunt prevăzute cu module redundante de alimentare. Vechile versiuni ale acestor produse, AT-8624/2M v2 şi AT-8624/PoE sunt încă disponibile pentru clienţii actuali.

Noile versiuni AT-8624/2M v2 şi AT-8624/PoE sunt disponibile în Europa începând cu 30 Aprilie 2009. Modulul AT-A65 este disponibil separat pentru clienţii actuali care doresc să-şi upgradeze switch-urile existente în reţeaua lor.

Fondat în 1987, Allied Telesis este membru al Grupului Allied Telesis, furnizor global de soluţii de acces Ethernet/IP securizate şi lider în dezvoltarea sistemelor IP Triple Play pe infrastructură de cupru şi fibră optică. Platformele integrate POTs-to-10G de tip Access pentru servicii multiple iMAP şi iMG - intelligent Multiservice Gateways, alături de soluţiile avansate de switching, routing şi de transport bazat pe tehnologii WDM, permit operatorilor şi furnizorilor de servicii, publici şi privaţi, să dezvolte reţele scalabile şi perfomante de tip Carrier pentru furnizarea serviciilor de date, voce şi video asigurând o mare flexibilitate în configurare şi un bun raport calitate-preţ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5156
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2830
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8940
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.6995

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb