Allview Auto depăşeşte obiectivul de vânzări pentru 2024 în doar 6 luni de la pornirea Programului Rabla Plus: 100 de unităţi CityZEN vândute

R.S.
Companii / 5 septembrie

Allview Auto depăşeşte obiectivul de vânzări pentru 2024 în doar 6 luni de la pornirea Programului Rabla Plus: 100 de unităţi CityZEN vândute

Allview Auto anunţă că, în doar 6 luni de la lansarea Programului Rabla Plus 2024, compania a atins obiectivul de vânzări pentru întregul an 2024, cu 100 de unităţi CityZEN vândute. Acest succes subliniază nu doar atractivitatea şi accesibilitatea modelului CityZEN, ci şi angajamentul Allview Auto de a oferi soluţii de mobilitate sustenabile şi inovatoare pentru noile generaţii.

CityZEN, un vehicul electric compact şi eficient, a fost conceput pentru a răspunde nevoilor variate ale consumatorilor, de la adolescenţi de 16 ani care fac primii paşi în lumea conducerii auto, până la business-uri care caută un mijloc de transport economic şi ecologic, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Printre specificaţiile tehnice care au atras atenţia clienţilor se numără:

Autonomie: Până la 220 km în oraş cu bateria de capacitate extinsă.

Dotări standard: Aer condiţionat, închidere centralizată, centru de infotainment cu două ecrane de 10,25", comenzi pe volan, oglinzi retrovizoare electrice, închiderea şi deschiderea geamurilor din telecomandă.

Siguranţă: Structură din oţel, airbag, camere 360⸰, sistem digital de monitorizare a presiunii în pneuri.

Versatilitate: Versiunea cu două locuri oferă un portbagaj generos de peste 800 de litri, ideal pentru afaceri mici şi livrări urbane, iar versiunea de 4 locuri oferă o banchetă dotată cu 2 sisteme Isofix.

"Atingerea obiectivului de vânzări pentru întregul an în doar 6 luni este o realizare extraordinară pentru noi şi subliniază încrederea pe care clienţii o au în produsele noastre. Estimăm că, până la sfârşitul anului, vom depăşi obiectivul setat cu 50%. Acest rezultat demonstrează că CityZEN nu este doar un mijloc de transport sustenabil, ci şi o alegere sigură şi practică pentru o varietate de utilizatori, de la tineri conducători auto la antreprenori moderni," a declarat Olivia Dragomir, Marketing Manager Allview.

Succesul acestui model reflectă tendinţele emergente în mobilitatea urbană electrică şi confirmă angajamentul Allview Auto de a fi parte a valului de inovare din acest sector, potrivit comunicatului.

"Pentru a susţine creşterea rapidă a vânzărilor şi pentru a oferi clienţilor noştri servicii de cea mai înaltă calitate, ne concentrăm pe extinderea reţelei de dealeri şi service-uri partenere la nivel naţional. Aceste acţiuni sunt esenţiale nu doar pentru a asigura accesibilitatea vehiculelor noastre electrice în toate regiunile, ci şi pentru a oferi suport tehnic specializat, întreţinere rapidă şi consultanţă de calitate pentru toţi clienţii noştri. Parteneriatele locale pe care le dezvoltăm sunt fundamentale pentru asigurarea succesului pe termen lung al Allview Auto şi în consolidarea poziţiei noastre pe piaţă," a declarat Costin Miron, Expansion Manager Allview Auto.

Prin această reuşită, Allview Auto îşi consolidează poziţia pe piaţa vehiculelor electrice urbane din România, demonstrând că mobilitatea electrică nu este doar un trend, ci o necesitate practică şi accesibilă pentru toţi, se menţionează în comunicat.

Modelul Allview CityZEN este disponibil pentru achiziţie prin programul Rabla Plus 2024, cu preţuri începând de la doar 8.760 euro, un preţ redus semnificativ datorită voucherelor oferite prin acest program. Programul Rabla Plus se va finaliza în luna noiembrie, iar cei interesaţi de achiziţionarea unui vehicul electric la acest preţ avantajos sunt încurajaţi să contacteze un dealer partener cât mai curând posibil, pentru a se asigura că prind unul dintre voucherele rămase, atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice. Pentru mai multe informaţii despre noul model CityZEN şi solicitări de test drive sau oferte personalizate, vizitaţi website-ul companiei la adresa www.allview-auto.ro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb