ALRO a semnat un nou contract cu Airbus

T.B.
Companii / 18 octombrie 2023

ALRO a semnat un nou contract cu Airbus

ALRO S.A. (BVB: ALR, "Compania" sau "ALRO"), unul producătorii de aluminiu din Europa a semnat un nou acord multianual cu Airbus, un producător de aeronave, se arată într-un comunicat al ALRO.

"Acest nou acord cu Airbus este încă o recunoaştere a capacităţii noastre de a furniza plăci de aluminiu de calitate pentru industria aerospaţială", a declarat Gheorghe Dobra, Director General al ALRO. "Într-o piaţă a aluminiului foarte provocatoare şi volatilă, ALRO a dovedit constanţă în calitate şi aprovizionare pentru o industrie extrem de exigentă, precum industria aerospaţială. Iar această realizare a fost posibilă datorită investiţiilor noastre constante în tehnologii de ultimă generaţie, procese de producţie şi angajaţi", a adăugat Gheorghe Dobra, potrivit sursei menţionate.

ALRO a semnat primul contract multianual cu Airbus în 2016, furnizarea de produse laminate plate începând cu 2017, conform sursei citate.

Producţia de plăci pentru industria aerospaţială face parte din strategia ALRO de diversificare a producţiei de aluminiu cu valoare adăugată mare şi foarte mare şi a fost posibilă datorită investiţiilor constante în tehnologii sofisticate, se mai arată în comunicat. În ultimii 20 de ani, ALRO a investit 885 milioane USD în îmbunătăţirea performanţei tehnologice, diversificarea portofoliului de produse şi îmbunătăţirea eficienţei generale, informează compania.

Mai mult decât atât, ALRO deţine certificarea de performanţă NADCAP (National Aerospace and Defence Contractor Accreditation Programme) pentru conformitatea cu cerinţele industriei aerospaţiale, arată datele comunicatului. Certificatul a fost acordat de Consiliul Director al NADCAP, în conformitate cu Standardul Aerospaţial SAE AS 7003, în urma testării aliajelor de aluminiu produse la Slatina pentru tratament termic, măsurarea conductivităţii, testarea tracţiunii, durităţii şi metalografiei, transmite ALRO.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Valoarea contractului?

    Mare!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb