Alstom va produce şi întreţine trenurile achiziţionate de PTA

M.I.
Companii / 10 decembrie 2019

Alstom va produce şi întreţine trenurile achiziţionate de PTA

Alstom a semnat un contract cu Agenţia de Transport Public a Australiei de Vest (PTA), pentru fabricarea şi întreţinerea noii generaţii de trenuri din seria C, destinate reţelei feroviare a oraşului Perth, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Conform contractului, a cărui valoare este de aproximativ 800 milioane de euro (1,3 miliarde de dolari australieni), compania Alstom va fi responsabilă cu proiectarea, aprovizionarea cu materiale şi materii prime, fabricarea, testarea şi punerea în funcţiune a unui număr de 41 de trenuri electrice cu câte 6 vagoane (EMU) şi două trenuri diesel cu câte 3 vagoane (DMU), contractul incluzând 50% contribuţie locală, întreţinerea trenurilor EMU pe o perioadă de 20 de ani, precum şi servicii de suport pentru întreţinerea trenurilor DMU.

Ling Fang, Prim Vicepreşedinte Asia Pacific la Alstom, a declarat: "Proiectul METRONET oferă Australiei de Vest ocazia unică de a gestiona dezvoltarea preconizată pentru viitor a oraşului Perth, prin relansarea producţiei feroviare, prin crearea de locuri de muncă, prin investiţii în infrastructură şi sprijinirea lanţurilor locale de producţie şi aprovizionare. Ne bucurăm foarte mult de atribuirea acestui contract şi suntem gata să colaborăm cu Statul Australia de Vest în concretizarea acestui proiect important."

Potrivit sursei citate, ca rezultat al acestui proiect, Australia de Vest va beneficia de cele mai moderne tehnologii şi procedee de fabricaţie din industria feroviară. Alstom va asigura programe de pregătire şi dezvoltare a competenţelor profesionale în regim intens, prin parteneriate dedicate, încheiate cu sistemul local de învăţământ tehnic şi cu organizaţii de pregătire profesională, creând o nouă generaţie de profesionişti în domeniul producţiei feroviare. Proiectul va crea peste 120 de noi locuri de muncă pentru Australia de Vest, din care 15% vor fi ocupate de ucenici şi muncitori aborigeni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb