Alte 10 societăţi de pe RASDAQ vor fi tranzacţionate pe platforma BVB

C.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 6 ianuarie 2006

Alte 10 societăţi comerciale listate pe Bursa Electronică RASDAQ vor fi translatate pe platforma de tranzacţionare Arena a Bursei de Valori Bucureşti (BVB), începînd din data de 9 ianuarie, informează BVB.

Societăţile Prefab SA Bucureşti, Zarea SA Bucureşti şi Athenee Palace Bucureşti vor fi tranzacţionate pe sistemul order-driven (RGBS), iar societăţile Capitol SA, Comet SA, Concordia Alimentara SA, Covasna Estival 2002 SA Neptun, General Com SA Bucureşti,

Nitrosere SA şi Transcolecta SA Bucureşti, vor fi tranzacţionate pe sistemul de negociere extrabursieră (XMBS). Transcolecta (TROL) rămîne suspendată pînă la ridicarea suspendării de către Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (suspendată pentru clarificări în legătură cu capitalul social). Pe măsură ce registrele independente vor confirma consolidarea registrelor societăţilor aflate în proces de translatare pe noua platformă tehnică, Bursa de Valori Bucureşti va comunica momentul reluării tranzacţionării valorilor mobiliare emise de acestea.

Această măsura de translatare pe platforma de tranzacţionare a BVB a societăţilor listate pe RASDAQ face parte din cadrul proiectului de unificare a întregii activităţi de tranzacţionare. Acţionarii BVB şi Bursei Electronice RASDAQ (BER) au hotărît pe 30 noiembrie aprobarea fuziunii prin absorbţie a BVB, în calitate de societate absorbantă, cu BER, în calitate de societate absorbită.

Fuziunea prin absorbţie a celor două entităţi a fost înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului competent şi s-au finalizat demersurile aferente pe lîngă Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare, prin eliberarea atestatului care validează efectele corespunzătoare fuziunii, CNVM aprobînd pe 13 decembrie fuziunea BVB cu RASDAQ.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb