ALTEX deschide în Alba Iulia cel mai mare magazin de profil din judet

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 3 decembrie 2007

ALTEX, liderul pietei românesti de profil, deschide în Alba Iulia un nou magazin de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si multimedia. Cu o suprafata comerciala de peste 1 200 mp acesta se anunta a fi cel mai mare magazin de acest gen din judetul Alba.

Magazinul deschis în Shopping Mall Alba îsi asteapta clientii din oras dar si pe cei din împrejurimi, cu o oferta ce cuprinde peste 10.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si multimedia, apartinând celor mai cunoscute branduri. Cu un ambient placut si modern, magazinul se prezinta publicului cu noutati la nivel mondial. Clientii ALTEX pot alege cu usurinta produsul care li se potriveste cel mai bine si aceasta gratie modului de expunere inovator, care permite testarea produselor chiar de la raft.

ALTEX Alba Iulia se înscrie într-o serie de proiecte de anvergura ale grupului ALTEX, proiecte care urmaresc impunerea unor standarde calitative în retail-ul de profil menite sa raspunda exigentelor pietei românesti. Noul magazin a presupus o investitie de aproximativ 800000 de euro si a permis crearea a 40 de noi locuri de munca.

Special cu ocazia deschiderii, ALTEX Alba Iulia a pregatit o serie de oferte exceptionale. Astfel, televizorul LCD LG 26LC3 cu diagonala de 66 de cm, HD Ready, HDMI, este disponibil la pretul de 1499.90 lei, masina de spalat Indesit cu 1100 rpm si clasa energetica A+ poate fi achizitionata la pretul de 699.90 lei iar televizorul LCD Teletech HD Ready, HDMI cu diagonala de 81 de cm poate fi achizitionat la pretul de 1499.9 lei. Televizorul CENTEL cu diagonala de 54 cm cu ecran plat poate fi achizitionat la pretul de numai 299.90 lei. Aragazul BIANCO cu patru arzatoare si dispozitiv de siguranta cuptor este disponibil la pretul de 349.90 lei iar combina frigorifica ZANUSSI ZRB34NC cu un volum total de 336 litri, clasa energetica A poate fi achizitionata la pretul de 899.90 lei. Pachetul promotional format din sistemul DAVIO SEM10 cu procesor AMD Athlon 64 X2 4000+ memorie 2GB, video ASUS 256 MB si monitor LG cu diagonala de 19" este disponibil la pretul de 1599.90 lei.

ALTEX, promotorul Celui mai mic pret din România, ofera si o serie impresionanta de servicii de retail profesionale precum service-ul pentru întreaga oferta de produse, transport gratuit pentru produsele de peste 10 kg, asistenta la vânzare, serviciul Relatii Clienti si garantia celui mai mic pret din România.

ALTEX Alba Iulia ofera, de asemenea, un set complet de solutii financiare adaptabile preferintelor fiecaruia. Astfel, clientii pot achita produsele prin credit doar pe baza buletinului sau pot beneficia de numeroase sisteme flexibile de finantare oferite prin CREDEX, societatea de servicii financiare a Grupului Altex.

Cu ocazia deschiderii noului magazin, ALTEX anunta o oferta de finantare exceptionala: 20 de rate fara costuri pentru toate produsele din oferta Altex Alba Iulia. În perioada 30 noiembrie - 06 decembrie 2007 clientii pot achizitiona orice produs din magazin prin sistemul de finantare în 20 de rate fara costuri, 0% dobânda si DAE 0%.

Noul magazin ALTEX Alba Iulia îsi asteapta clientii în fiecare zi, de luni pâna duminica, între orele 10.00 - 22.00.

Nota: Ofertele prezentate sunt valabile în perioada 30 noiembire - 06 decembrie 2007. Detalii privind ofertele promotionale pot fi obtinute în magazin.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb