"Altex România" oferă soluţia completă de conectare mobilă la internet

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 2 octombrie 2008

"Altex România", liderul pieţei de retail produse electronice, electrocasnice, IT, comunicaţii şi multimedia, lansează o soluţie completă de conectare mobilă la internet. Programul vizează oferirea unor pachete adaptate formate din laptopuri şi abonamente Orange de conectare la internet 3G+.

Serviciul se impune pe piaţă ca răspuns firesc la nevoia de mobilitate prin utilizarea noilor tehnologii. Programul oferă soluţii adaptate diferitelor segmente de consumatori. Astfel, sunt oferite soluţii multimedia complete care oferă suportul necesar rulării aplicaţiilor software complexe, inclusiv jocuri de ultimă generaţie sau filme şi muzică, precum şi pachete dedicate tinerilor, studenţilor, utilizatorilor basic ai computerului pentru rularea aplicaţiilor Windows şi pentru internet.

"ALTEX a identificat nevoia de mobilitate a clienţilor şi oferă o soluţie competitivă de conectare mobilă la internet. Creşterea vânzărilor de laptopuri ne-a determinat să venim în întâmpinarea clienţilor cu un serviciu perfect adaptat nevoilor clienţilor", declară domnul Raul Filip, Director Retail ALTEX ROMANIA.

Promoţia se desfăşoară în magazinele ALTEX şi MEDIA GALAXY în perioada 1 octombrie 2008 - 31 ianuarie 2009. Proiectul vizează vânzarea a 10.000 de laptopuri cu abonament de date inclus.

Pachetul promoţional include orice laptop din gama ALTEX sau MEDIA GALAXY alături de un abonament de date, în gama serviciilor de conectare fiind incluse diverse variante de abonare oferite de Orange: Internet Unlimited Start, Internet Night&Weekend, Internet Unlimited Office, Internet Unlimited Office Plus, Internet Unlimited Home, Internet Unlimited Home Plus. Proiectul este realizat în colaborare cu Orange România, oferindu-se servicii de internet mobil de până la 7,2 Mbps.

Gama de laptopuri oferită de magazinele ALTEX si MEDIAGALAXY include între 30 şi 50 de modele de produse expuse prin sistemul Touch&Try astfel încât toate produsele pot fi testate. Orice laptop poate fi deschis, închis, ridicat, testat efectiv din punct de vedere al funcţionalităţii.

Un avantaj important al acestui program îl reprezintă preţurile deosebit de competitive ale pachetelor, oferindu-se reduceri substanţiale faţă de preţurile standard ale laptopurilor.

De asemenea, este oferită o dublare a traficului în primele 12 luni pentru abonamentele Internet Unlimited Office, Internet Unlimited Office Plus, Internet Unlimited Home, Internet Unlimited Home Plus încheiate pe 24 şi 36 de luni.

Astfel, pachetul promoţional format din laptop-ul Fujitsu Siemens VARIO0003 cu procesor Intel Core Duo şi display de 15.4" plus modem USB 3G+ si abonament Orange Internet Unlimited Home pentru 2 ani este disponibil la preţul de 1399.90 lei.

Pachetul format din laptop-ul Dell Inspiron 1525 cu procesor Intel Core Duo si memorie 2GB, modem USB 3G+ si abonament Orange Internet Unlimited Home pentru 2 ani este disponibil la pretul de 1759.90 lei (Preţul nu include plata abonamentului de conectare la internet)

ALTEX ROMANIA este liderul pieţei româneşti de retail produse electrocasnice, electronice, IT, comunicaţii şi multimedia. Suprafaţa comercială totală se ridică la aproximativ 95.000 metri pătraţi, divizată între 60 de magazine ALTEX şi 17 magazine MEDIA GALAXY.

ALTEX ROMANIA este acţionar majoritar în următoarele companii: Complet Electro Serv - compania producătoare de echipamente IT, Cometex SA - compania de real-estate. Din grupul ALTEX mai face parte şi compania de credite de consum Credex, unde 30% din acţiuni sunt deţinute de Raiffeisen Bank.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb