Alukönigstahl raportează afaceri de 21,5 milioane euro în 2018

M.I.
Companii / 21 martie 2019

Alukönigstahl raportează afaceri de 21,5 milioane euro în 2018

Alukönigstahl, specialistul în sisteme de aluminiu, oţel şi PVC, anunţă o cifră de afaceri de 21,5 milioane de euro pentru anul 2018, în creştere cu 20% comparativ cu anul precedent. Pentru anul în curs, compania estimează o creştere a business-ului cu aproximativ 10%, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Rezultatele pozitive se reflectă şi pentru afacerile din Republica Moldova, unde Alukönigstahl este prezent din anul 2016, iar anul trecut a înregistrat afaceri în creştere cu 25% faţă de anul 2017.

Attila Beer, Administrator Alukönigstahl România şi Republica Moldova, a declarat: "Am avut un ritm accelerat în 2018, cu multe livrări pentru birouri, dar şi pentru zona rezidenţială, iar rezultatele reflectă astăzi eforturile susţinute ale întregii echipe. Şi anul acesta numărul proiectelor este în creştere, chiar dacă primele luni au fost mai lente, fapt pentru care estimăm că vom depăşi 23 milioane de euro. În plus, ne propunem să atragem mai mulţi parteneri, să ne îmbunătăţim logistica, să investim în training-uri şi specializări pentru angajaţi şi parteneri, dar şi să lansăm produse speciale".

Majoritatea proiectelor, aproximativ 75%, o reprezintă zona de office pentru care compania a livrat atât sisteme clasice, montant riglă: Schuco FWS 50, cât şi pentru faţade modulare, mai ales la clădirile de mare anvergură.

În 2019, soluţiile tip Smart Building joacă un rol tot mai important atât pentru spaţiile de lo-cuit cât şi pentru birouri, mai informează comunicatul citat.

Alături de partenerul său strategic - Schuco, compania Alukönigstahl aduce pe piaţa locală soluţii de avangardă: sistemul de ferestre AWS 75 PD.HI - un sistem de ferestre din aluminiu, cu adâncime 75mm în construcţie Panorama Design şi caracteristici termice High Insulation, platforma de uşi glisante ASE 60/80, cu profile cu izolaţie termică foarte bună, cu adâncime de 60 şi 80 mm, soluţiile de uşi de balcon cu prag zero, soluţii de ventilaţie descentralizată cu recuperare de căldură, noi sisteme de tâmplărie rezistente la foc.

Din portofoliul de noutăţi al partenerului său Jansen, Alukönigstahl propune ca soluţii pentru renovarea clădirilor de patrimoniu sistemele de profile din oţel din seria Jansen Arte: Jansen Art'15, Jansen Art'System şi Janisol Arte 66, conform comunicatului citat.

Printre cele mai reprezentative proiecte pentru care compania a oferit consultanţă şi a livrat sisteme de tâmplărie şi pereţi cortină amintim: Orhideea Towers, The Bridge II, Bucharest Business Campus, Blue Rose Urban Office Parc, Timpuri Noi Square II, Coresi Business Park Brasov şi altele. Un proiect nou este Ana Tower, pentru care s-a elaborat o soluţie spe-cială de perete cortină modular, de tip "all glass".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb