Amber Studio îl numeşte pe Roie Chizik în funcţia de Director Financiar

J.P.
Piaţa de Capital / 8 decembrie 2021

Amber Studio îl numeşte pe Roie Chizik în funcţia de Director Financiar

Chizik este un executiv cu peste 20 de ani de experienţă, inclusiv în companii Fortune 500 precum Disney, Amazon şi Electronic Arts

Jaime Gine, CEO-ul Amber: "Roie va fi esenţial în a ne ajuta să elaborăm strategia de a accesa cu succes piaţa de capital"

Amber Studio anunţă consolidarea echipei de management prin numirea lui Roie Chizik în funcţia de Director Financiar (CFO) la nivel de grup. Roie Chizik este un executiv cu peste 20 de ani de experienţă, inclusiv în companii Fortune 500, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Roie este un executiv excepţional specializat în domeniul financiar, cu peste 20 de ani de experienţă şi care a lucrat pentru giganţi din domeniul tehnologiei, inclusiv în sectorul de gaming. Suntem încântaţi să-i urăm bun venit lui Roie în echipă. Să avem în echipa noastră un CFO de clasă mondială era ultima cărămidă de care aveam nevoie pentru a fi pregătiţi să demarăm planurile noastre de creştere dinamică. Vom lucra împreună cu Roie pentru a atrage în mod eficient capitalul necesar care să ne accelereze creşterea în Europa, Asia şi America. Roie se va asigura că dispunem de toate procesele, sistemele şi talentul necesar în aspectele financiare. De asemenea, Roie va fi esenţial în a ne ajuta să elaborăm strategia Amber de a accesa cu succes piaţa de capital. Parteneriatul pe care l-am avut cu Roie în cadrul Electronic Arts a fost unul dintre punctele importante ale carierei mele şi ale lui Mihai Pohontu şi aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm din nou cu el. Abia aştept să văd ce vom realiza împreună," a declarat Jaime Gine, CEO al Amber.

Roie Chizik are o experienţă vastă în strategie globală, planificare şi analiză financiară şi operaţiuni. Înainte de a se alătura Amber Studio, Roie a ocupat funcţia de CFO la Brightwheel, un start-up SaaS EdTech unde a coordonat toate aspectele financiare, de contabilitate, analiză, SysOps, juridice şi de real estate ale companiei. De-a lungul carierei sale, Roie a deţinut roluri de conducere în companii Fortune 500, precum Disney, Amazon şi Electronic Arts, dar şi în start-up-uri de top susţinute de fonduri VC. El are experienţă în dezvoltarea afacerilor şi susţinerea creşterii globale a acestora, prin furnizarea de perspective financiare şi construirea şi coordonarea de echipe de înaltă performanţă.

"Amber Studio este o companie cu potenţial uriaş de creştere, cu oameni pasionaţi într-o industrie de gaming extrem de dinamică. M-am alăturat echipei Amber pentru că îmi plac provocările şi oportunitatea de a lucra cu oameni inteligenţi şi motivaţi. Am avut ocazia să colaborez îndeaproape cu Jaime şi Mihai în trecut şi sunt încântat de perspectivele Amber şi de planul de dezvoltare accelerată, mai ales în contextul în care industria globală de gaming continuă să fie în centrul atenţiei. Sunt încrezător că Amber are toate ingredientele potrivite pentru a deveni o poveste de succes la nivel internaţional pe piaţa de capital şi abia aştept să lucrez alături de Jaime şi Mihai pentru a duce Amber la nivelul următor," a declarat Roie Chizik, recent numitul CFO al Amber.

În noul său rol la Amber, Roie va fi responsabil de coordonarea tuturor aspectelor legate de funcţiile financiare şi contabile ale Amber, inclusiv de implementarea Standardelor Internaţionale de Raportare Financiară (IFRS), precum şi de furnizarea de perspective strategice pentru a sprijini creşterea semnificativă şi expansiunea globală a Amber. El va conduce, de asemenea, strategia financiară a Amber, şi va fi implicat în atragerea de capital şi activitatea de M&A a grupului. Roie va lucra în biroul Amber din San Francisco Bay Area, California şi va supraveghea echipa globală din departamentul financiar şi de contabilitate al Amber, care este în prezent răspândită pe două continente şi este de aşteptat să crească în lunile următoare, pe măsură ce Amber îşi accelerează planurile pentru piaţa de capital. În rolul său, Roie îi va raporta direct lui Jaime Gine, CEO şi va colabora îndeaproape cu Board-ul Amber condus de Mihai Pohonţu, Preşedinte Executiv.

În primele şase luni ale anului 2021, Amber Studio a înregistrat o cifră de afaceri record de 50 de milioane de lei (11,5 milioane de dolari), în creştere cu 45% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Pentru întregul an 2021, Amber estimează o cifră de afaceri de 130 de milioane de lei (30 de milioane de dolari), în creştere cu 51% faţă de 2020. Echipa Amber Studio numără peste 800 de angajaţi care lucrează pe două continente, în birouri din Bucureşti, Botoşani, San Francisco, Los Angeles, Montreal şi Guadalajara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb