AMD împreună cu Microsoft oferă platforma optimă pentru virtualizare

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 11 septembrie 2008

Alăturarea soluţiilor va adresa piaţa de mijloc prin oferirea de costuri reduse şi flexibilitate superioară pentru fluxurile de lucru bazate pe aplicaţii Web

AMD (NYSE: AMD) a anunţat disponibilitatea noii soluţii robuste de virtualizare, alimentată de alăturarea tehnologiilor aparţinând AMD şi Microsoft Corp. Acest nou model dezvoltat utilizează procesoare AMD Opteron cu tehnologie AMD Virtualization (AMD-V) împreună cu Microsoft Windows Server 2008 Hyper-V pentru a oferi eficienţă semnificativă companiilor mari şi mici. Companiile mijlocii, care în mod obişnuit au fost mai lente în adoptarea virtualizării, pot profita de soluţiile oferite de AMD şi Microsoft pentru a reduce costurile, complexitatea şi consumul de energie.

"AMD a luat o poziţie de lider în ceea ce priveşte inovaţiile în virtualizare prin procesorul x86, ajutând la întrunirea cerinţelor din piaţă pentru reducerea costurilor, creşterea performanţei şi eficientizarea consumului de energie," a declarat Kevin Knox, vice preşedinte Worldwide Commercial Business, AMD. "Acum, datorită parteneriatului cu Microsoft, AMD extinde limitele virtualizării şi a beneficiilor aduse de consolidarea resurselor către companiile care, în trecut, nu au beneficiat de aceste avantaje."

Consolidarea resurselor, atinsă prin virtualizare, poate oferi consum redus de energie, uzabilitate superioară şi administrarea necesară în mediile de afaceri din ziua de azi. Procesoarele AMD Opteron şi Microsoft Windows Server 2008 Hyper-V, o funcţionalitate de virtualizare bazată pe aplicaţii de control al arhitecturii din cadrul Microsoft Windows Server 2008, permite OEM-urilor, furnizorilor de soluţii şi distribuitorilor cu valoare adăugată să ofere o soluţie valoroasă de virtualizare care ajută la dezvoltarea competitivităţii lor şi a oportunităţilor lor în piaţă. Tehnologia AMD-V şi Windows Server 2008 Hyper-V vin în ajutorul afacerilor permiţându-le creşterea în concordanţă cu cererea şi sprijinind eficienţa şi productivitatea muncii.

"AMD şi Microsoft au un trecut important în ceea ce priveşte dezvoltarea de soluţii de top, care permit clienţilor să îşi maximizeze investiţiile şi să fie întotdeauna cu un pas înaintea schimbărilor din piaţă," a declarat Bob Kelly, vice preşedinte Microsoft Infrastructure Server Marketing. "Virtualizarea este aici pentru a rămâne, şi portofoliul de soluţii software Microsoft combinat cu tehnologii precum AMD-V vor ajuta companiile de orice dimensiuni să-şi atingă potenţialul."

Flexibilitate ridicată pentru piaţa din segmentul mijlociu

Companiile din segmentul mijlociu întâmpină des probleme legate de aplicaţii şi echipamente moştenite, provocări de integrare şi constrângeri în privinţa costurilor. Se aşteaptă ca, eficienţa şi flexibilitatea promise prin alăturarea produselor AMD şi Microsoft să satisfacă punctual necesităţile acestui segment de piaţă.

"Am implementat virtualizarea din motive de administrare, dar am îmbrăţişat soluţia oferită de AMD şi Microsoft pentru multiplele sale beneficii," a declarat David P. Smith, Chief Technology Officer, ServiceU Corporation, un furnizor de software de administrare la cerere. "Prin utilizarea procesoarelor AMD, cu eficienţă ridicată în consumul de energie, ce rulează Windows Server 2008 Hyper-V, într-un singur centru de date, ne-am dublat numărul de sisteme de operare instalate şi numărul de nuclee de procesoare, în acelaşi timp reducând cerinţele de consum de energie, fluxul de căldură şi necesităţile de spaţiu cu aproximativ o treime," a continuat Smith. "Am fost uimiţi de rezultate, şi acum credem în soluţia ce încorporează procesoarele AMD Opteron şi tehnologia Microsoft"s Hyper-V."

Procesoarele AMD Opteron cu Direct Connect Architecture sunt compatibile cu virtualizarea bazată pe servere x86. Arhitecturile robuste Microsoft şi AMD permit clienţilor să îşi dezvolte afacerea cu uşurinţă, oferind o infrastructură flexibilă care poate evolua odată cu organizaţia. Cele două platforme oferă performanţele necesare lucrului cu virtualizări intensive de memorie la costuri operaţionale mai mici- toate cu un consum redus de energie. Beneficiile tehnologiilor şi arhitecturii AMD includ:

Tehnologia AMD-V - creşte eficienţa prin găzduirea mai multor maşini virtuale, tranzacţii şi număr de utilizatori pe server cu un control superior şi costuri fixe mai mici.

Capabilităţile native multi-core integrează complet nucleele de procesare, decât prin simpla alăturare a lor.

AMD adaugă, în mod continuu, procesoarelor AMD Opteron, funcţionalităţi semnificative, cum ar fi Extended Migration, Tagged Translation Look-aside Buffer pentru timpi mici de comutare şi tehnologia Rapid Virtualization Indexing.

Despre AMD

Advanced Micro Devices (NYSE: AMD) este unul dintre liderii mondiali în dezvoltarea de soluţii de procesare inovative pentru pieţele de computere, grafică şi electronice de consum. AMD s-a dedicat inovaţiei şi creşterii mondiale prin livrarea de soluţii orientate către client, echipamente care stau la baza activităţilor din întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb