American Councils for International Education anunţă deschiderea competiţiei pentru cea de-a cincea ediţie a Kennedy Academy for Students

S.B.
Ştiri utilitare / 4 decembrie 2023

American Councils for International Education anunţă deschiderea competiţiei pentru cea de-a cincea ediţie a Kennedy Academy for Students

Ambasada Statelor Unite în România, alături de American Councils for International Education, invită studenţii români cu vârsta cuprinsă între 18-27 de ani să candideze la cea de-a cincea ediţie a Kennedy Academy for Students. Programul Kennedy Academy for Students este structurat în jurul subiectelor de democraţie, educaţie civică şi participare activă în comunitate şi va avea loc între 20-24 februarie 2024, în Bucureşti, potrivit unui comunicat al consiliului.

Deşi sectorul ONG din România a crescut în ultimele decenii, mediul în care activează suferă în continuare din cauza lipsei competenţelor de conducere. Acest program oferă unui număr de 15 participanţi o şansă unică de a învăţa despre leadership şi implicare civică. Cu accent pe îmbunătăţirea abilităţilor de comunicare în limba engleză şi promovarea valorilor democratice, programul are ca scop dezvoltarea unor lideri activi în sfera civică, care pot aduce schimbări pozitive în comunitate. Participarea la acest program este gratuită, urmând ca 15 tineri să fie selectaţi printr-un proces de aplicare online. Studenţii vor avea parte de workshop-uri, ateliere şi vizite instituţionale. Ediţia a V-a a Kennedy Academy va include şi o componentă online, derulată anterior desfăşurării programului, cu formatori din SUA.

Kennedy Academy for Students este dedicat studenţilor vizionari şi creativi care vor să dea naştere unor schimbări tangibile în organizaţiile/comunităţile din care fac parte. Pentru acest lucru nu este nevoie numai de pasiune, dar şi de o înţelegere a procesului de funcţionare al societăţii civile, de sistemul public din care fac parte şi de interacţiunea la nivel naţional între şi dintre aceste asociaţii şi alte instituţii publice. La sfârşitul programului, studenţii vor avea şansa să împărtăşească noile cunoştinţe cu alţi studenţi, colegi şi profesori şi să pună în practică propriile idei prin realizarea unor proiecte civice locale în organizaţiile sau comunităţile din care provin.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb