Amirabdollahian: "Iranul cere ţărilor islamice să sancţioneze Israelul"

T.B.
Internaţional / 18 octombrie 2023

Amirabdollahian: "Iranul cere ţărilor islamice să sancţioneze Israelul"

"Membrii Organizaţiei pentru Cooperare Islamică (OCI) ar trebui să impună un embargo petrolier şi alte sancţiuni asupra Israelului şi să expulzeze toţi ambasadorii israelieni", a declarat miercuri ministrul iranian de externe Hossein Amirabdollahian, informează reuters.

O reuniune urgentă a OCI are loc în oraşul saudit Jeddah pentru a discuta despre escaladarea conflictului israeliano-palestinian, după ce o explozie la un spital din Gaza, marţi seara, a ucis un număr mare de palestinieni, transmite sursa menţionată.

"Ministrul de externe solicită un embargo imediat şi complet asupra Israelului de către ţările islamice, inclusiv sancţiuni petroliere, pe lângă expulzarea ambasadorilor israelieni dacă s-au stabilit relaţii cu regimul sionist", a declarat ministerul iranian de externe într-un comunicat, potrivit sursei citate.

Amirabdollahian a cerut, de asemenea, formarea unei echipe de avocaţi islamici care să documenteze potenţialele crime de război comise de Israel în Gaza, informează reuters.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Dar invers ,nu e valabil?Hamasul care ii reprezinta pe palestinienii din Gaza si se afla la putere,nu trebuie sa raspunda pentru crimele comise impotriva civililor israelieni sau musulmanii au geam si nu trebuie sa raspunda pentru faptele lor?Autoritatile iraniene si-o cauta cu lumanarea pentru ca ceea ce trebuie sa se intample ,se intampla!

    Toate Organizațiile Teroriste de pe întreg pamantul vor cădea.Toate țările care sunt in afara credinței ortodoxe vor cădea.Toate instituțiile antihristice vor cadea. Toate popoarele care au fost împotriva evreilor din toate timpurile vor cădea. Adică vor fi nimicite...distruse.Dumnezeu de 2023 de ani așteaptă și tot așteaptă Timpul lui. Acesta-i Timpul Lui Dumnezeu. Domnul este aici. Lucrările lui sunt evidente în toată lumea .Cum se mișcă lumea...pentru că Răul Răcnește i-a venit timpul i și lui Satan.De fapt putem spune că este un Sfârșit al celui Rău (Satan) și un sfârșit al celor pe care Satan i-a cuprins cu puterea lui.

    1. Eee,nu e chiar asa fiindca nimeni nu detine adevarul absolut,nu avem noi ortodocsii un mot in frunte!Chestia cu ,,toate organizatiile teroriste de pe de pe pamant vor cadea,, este o utopie,este prea frumos pentru a fi adevarat!

    cum se face ca mereu cand scade pe glob putin somajul …. la arabi stare conflict….

    am vazut ca in “deflatii” cam toti amutesc. 

    sa fie oare de la ciclul scumpirilor la comobitati?! 

    s c c r e t 

    ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb