ANA BIRCHALL: "Sper ca dosarul '10 august' să nu fie tergiversat în justiţie"

A.B.
Politică / 10 august 2020

"Sper ca dosarul '10 august' să nu fie tergiversat în justiţie"

10 august va rămâne pentru totdeauna în istoria României ca ziua în care românii au demonstrat lumii întregi că dreptul lor de a protesta nu poate fi gazat, afirmă fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall, potrivit News.ro

Ea îşi exprimă speranţa ca dosarul "10 august să nu fie tergiversat în justiţie".

"Nu pot să las să treacă această zi fără să amintesc că 10 august va rămâne pentru totdeauna în istoria României ca ziua în care românii au demonstrat lumii întregi că dreptul lor de a protesta nu poate fi gazat. Referitor la controversele ce îi privesc pe responsabilii de aceste evenimente tulburi din istoria noastră recentă, am să spun ceea ce am spus întotdeauna: toţi cei care au încălcat legea trebuie să răspundă în faţa legii! TOŢI! Sper ca acest dosar să nu fie tergiversat în justiţie. Românii cinstiţi şi de bună credinţă merită respectul de a şti adevărul", a scris Ana Birchall, luni, pe Facebook.

Curtea de Apel Bucureşti va dezbate, luni, cererea DIICOT de redeschidere a anchetei împotriva şefilor Jandarmeriei în dosarul '10 august'.

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. alta duduie care a urmat acelasi scenariu ca si turcanca pentru evolutia in politica.

    1. E modelul Băsescu - "decât să sug pixul unui licurici mai mic, mai bine prefer un licurici mai mare"

    Iar te-au reactivat securistii si progresistii tai, tanti Bitch-all? Daca tot vrei sa iesi din statutul de "cadavru politic" in care-ai ajuns, du-te si fa ce stii mai bine, adica cea mai veche meserie!

    1. N-a fost niciodată inactiva, doar un pic mai tăcută.

    Asta e o duduie cu trese.

    MARS LEPADATURO, JISPO, TIRITURO ORDINARA, DEZBINAȚO, MAȘINA DE SPĂLAT PENISURI CA ȘEFUL TĂU(SUGALAUL, BULANGIUL, POPONAR UL IOHANES). NU AVEȚI CE SUGETI ASTĂZI. LA PUȘCĂRIE CU(R) VOI CA ACOLO GĂSIȚI CE VREȚI. HAI ȘI TIR PINA RAMA BUZATU.

    Nu există să existe : temporar a-Ți pus umărul la îndreptarea ,, STATULUI DE DREPT "...

    alta doamna de pe centura politicii romanesti....

    duduca

    vezi ca ai ceva pe coltul gurii

    ar bine sa te stergi inainta sa vorbesti 

    Ce marlani! In aceste comentarii sunteti toate lepadaturile! Păi bă nespalatilor Dna Birchall e dintr-o alta galaxie .Nu-i enumăr calitățile pentru că sunteți piticoti, suflete mici,masculin castrati!

    1. Fa-ti un altar pt zeita ta, Bitch-all, iar apoi roaga-te de ea sa te lase sa o lingi intre craci, acolo unde-ti place tie, bai Avortonule!

    Un fost camarad de armată are o capră la țară, face brânză bună, merită oxigenul și iarba verde de la munte. Ex-ministra asta ce brânză mare a făcut cât a stat în PSD- ciuma roșie cel cu * Președinte de oRoare, bolșevicu' iLiCi-escu*??? A fost aghiotantă a Vasilicăi de Videle Teleorman??? Doar pt. o trântă, a ei, cu Tudorică Tudorel a ocupat un fotoliu și un salariu gras?

    Pesedeilor pitici! Obișnuiți cu lupta de clasă și cu tovarasele de la Apaca nu puteți diferenția staulul caprelor de Poarta Sarutului și căutați că disperatii cacareze de oaie pe aleile parcului

    Eu când o vad pe dna Birchall am regretul că nu sunt vreun Bezos, Zukenberg sau măcar un Ronalto sa-i capteze atentia 1 minut in timp ce uitandu-ma la femeile de referință ale voastre,Veorica, Grapini mă întreb de ce dracu am stat in clasa întâi să învăț alfabetul, iar când o văd pe Weber mă gândesc la posibila protecție dacă eram născut Duduianu.

    Băi, voi stiti ce inseamna o femeie de clasă? 

    1. Fa-ti un altar pt zeita ta, Bitch-all, iar apoi roaga-te de ea sa te lase sa o lingi intre craci, acolo unde-ti place tie, bai Avortonule!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb