Ana Hotels Poiana Braşov, o oază de linişte înt-un loc de poveste

Gabriela Bucătaru
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 18 februarie 2022

Ana Hotels Poiana Braşov, o oază de linişte înt-un loc de poveste

Situat în inima staţiunii Poiana Braşov, complexul Ana Hotels Poiana Braşov îşi aşteaptă clienţii să-şi petreacă timpul liber şi să se răsfeţe într-un cadru de poveste.

Complexul Ana Hotels din Poiana Braşov are în componenţa sa hotelurile Sport - de 4 stele, cu o capacitate de 108 camere, Bradul - de 4 stele, cu o capacitate de 59 de camere şi Poiana - de 3 stele, cu o capacitate de 53 de camere. Este o destinaţie ideală pentru iubitorii sporturilor de iarnă, fiind situat chiar în apropierea pârtiilor de ski.

Anul trecut, hotelurile Ana Hotels din Poiana Braşov au avut un grad mediu de ocupare de 35%, înregistrând o uşoară creştere faţă de anul precedent, când gradul de ocupare a fost de 23%, conform datelor furnizate de reprezentanţii Ana Hotels din Poiana Braşov, care speră ca în acest an să revină la capacitatea înregistrată în 2019, de 56%.

"Pandemia ne-a învăţat să nu spunem nu. Aceasta şi-a pus amprenta asupra comportamentului consumatorului. Dacă înainte de criza sanitară turiştii îşi făceau rezervări din timp cu două trei luni înainte de cazare, în timpul pandemiei comportamentul s-a schimbat. De exemplu, astăzi ne sună ca să rezerve pentru mâine, lucru care înainte de pandemie nu se întâmpla. Au fost zile de sâmbătă în care porneam dimineaţa cu 20 de camere şi până seara aproape că se umplea hotelul. A trebuit să ne adaptăm repede resursele pe care le aveam, în special pe cele de personal ca să putem acoperi toţi noii clienţi, dar ne-am obişnuit", a declarat Ionela Alexii, director de Vânzări în cadrul Ana Hotels Poiana Braşov.

Pentru cei care îşi doresc să se relaxeze şi să uite de grijile cotidiene, o escapadă în staţiunea Poiana Braşov aduce plăcerea unei experienţe inedite şi revitalizante la Spa.

ANA SPA, situat în interiorul Ana Hotels Sport, este o oază de linişte şi de relaxare unde mâinile pricepute ale kinetoterapeuţilor răsfaţă clienţii cu produse organice, îi vindecă prin terapii specializate şi le redau strălucirea cu ritualuri de înfrumuseţare, remodelare sau reîntinerire.

Cu o suprafaţă de 2000 mp, complexul spa este conceput pentru a satisface toate dorinţele şi nevoile clienţilor care îi calcă pragul, este dotat cu piscină interioară, sală de sport şi saună, precum şi cu opt camere de tratament şi un hot tub în aer liber.

Complexul spa are o paletă largă de terapii de detoxifiere, wellness şi masaje care pot fi adaptate special pentru nevoile fiecărui client şi care merită încercate.

Pe lângă priveliştea deosebită şi spaţiile de relaxare, Ana Hotels din Poiana Braşov este locul ideal pentru evenimente de orice fel.

Cu 11 săli versatile de întâlniri, Ana Hotels Sport are numeroase spaţii pentru conferinţe, nunţi şi evenimente cu capacităţi de la 10 la 500 de persoane. Cele mai multe dintre sălile de întâlniri sunt luminate în mod natural şi au dotări tehnologice de ultimă generaţie special concepute pentru a oferi clienţilor experienţe de neuitat.

Şi pentru că hotelul este situat în cea mai modernă staţiune de ski din ţara noastră, cu un domeniu schiabil care depăşeşte 24 km, Ana Hotels pune la dispoziţia clienţilor săi pachetul Infinite Ski Escape, acesta include cazare cu demipensiune la Ana Hotels Sport sau Bradul de de 4 stele, skipass cu urcări nelimitate pentru 2 adulţi, voucher Spa în valoare de 15 euro pentru un adult pe zi, 10% discount pentru terapii Spa suplimentare, acces gratuit la Spa: piscină, jacuzzi, saune, hot tub exterior şi zona de fitness din cadrul Ana Spa Poiana Braşov.

Tarifele pornesc de la 150 de euro de persoană pentru un sejur de 3 nopţi, însă pot fi modificate în funcţie de dorinţele clientului.

Oferta este valabilă în perioada 03 ianuarie - 15 martie 2022, pentru un sejur de minim 3 nopţi, în funcţie de disponibilitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb