ANAF: Peste 4.000 de persoane îşi revendică premiul la Loteria bonurilor

Valentin Busuioc
Macroeconomie / 15 aprilie 2015

În total, 4.245 de persoane au înaintat, ieri şi astăzi (până la ora 10), cereri de revendicare a premiului oferit de Loteria bonurilor fiscale, a anunţat astăzi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), într-un comunicat trimis redacţiei.

Cele mai multe solicitări au fost depuse la Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice (DGRFP) Iaşi (709), urmată de DGRFP Braşov (651). În Capitală, au fost înregistraţi 548 petenţi. Pe ultimele locuri, se situează Timişoara (413 persoane) şi Craiova (370 de persoane).

ANAF aminteşte că loteria bonurilor fiscale constă în extragerea aleatorie de numere, în vederea acordării de premii în bani, persoanelor fizice rezidente şi nerezidente în ţara noastră, deţinătoare de bonuri fiscale care atestă cumpărarea de bunuri sau servicii pe teritoriul României.

Loteria bonurilor fiscale se organizează lunar şi presupune extragerea aleatorie de numere, astfel:

- un număr cuprins în intervalul dintre 1 şi 999 inclusiv, reprezentând valoarea totală a bonului fiscal fără subdiviziunile leului, inclusiv taxa pe valoarea adăugată. Numărul reprezentând valoarea totală a bonului fiscal rezultă în urma extragerii succesive a trei serii de cifre, cuprinse între 0 şi 9;

- un număr ce arată ziua emiterii bonului fiscal aferentă lunii sau intervalului calendaristic, după caz, pentru care se organizează Loteria bonurilor fiscale.

Loteria poate fi organizată şi ocazional, cu ocazia sărbătorilor legale, în situaţiile în care la extragerile lunare nu există câştigători două luni consecutive sau în alte cazuri stabilite prin ordin al ministrului Finanţelor Publice.

La extragerile lunare, participă bonurile fiscale emise în luna calendaristică anterioară organizării extragerii. Extragerea se realizează în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară. La extragerile ocazionale, participă bonurile fiscale emise în intervalul calendaristic anterior organizării extragerii, stabilit prin ordin al ministrului Finanţelor Publice. Extragerea se realizează după minimum 15 zile de la sfârşitul intervalului calendaristic pentru care se organizează Loteria bonurilor fiscale. Rezultatele extragerilor sunt publicate pe site-ul ANAF.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb