Analiză WBS SUA - jurnal bursier - 26 martie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 29 martie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Indicii bursieri americani au inchis sedinta de vineri in crestere usoara, desi in deschiderea sedintei castigau peste 0,5%. Departamentul de Comert a raportat ca economia americana a crescut cu 5,6% in ultimul trimestru al anului 2009, putin sub estimarile analistilor, de 5,9%. Tot vineri, indicele Reuters/University of Michigan al sentimentului consumatorilor a fost revizuit pentru luna martie de la 72,5 la 73,6, peste estimarea medie a analistilor, situata la 73.

    Cresterile de vineri au marcat a patra saptamana consecutiva pe plus pentru indicii americani majori, dupa ce, pana la mijlocul lunii februarie, acestia fusesera afectati de aprecierea dolarului american si de incertidudinea situatiei financiare a Greciei, care semnala problemele de deficit bugetar pentru mai multi membrii ai zonei Euro.

    Vineri, dolarul american a peridut circa 1% fata de moenda Euro, dupa ce leaderii europeni au ajuns joi la un acord de sprijinire a Greciei pentru scaderea costului de finantare. Cu toate acestea, pretul barilului de petrol a pierdut circa 0,7% din valoare, ajungand la $80.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb