ANCA NEDEA, ANT: "România va participa la târgurile internaţionale din toamnă cu un stand unic amenajat"

Andrei Stan
Companii / 1 februarie 2016

România va participa la târgurile internaţionale din toamnă cu un stand unic amenajat, conceput de studenţi ai facultăţilor de arhitectură şi design, a declarat astăzi preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism, Anca Pavel-Nedea, potrivit unor surse din presă.

"Vom colabora cu studenţii de la facultăţile de arhitectură şi design pentru ca până pe 29 februarie să ne transmită, gratuit, propuneri de proiecte pentru un stand unic amenajat care să reprezinte România la târgurile internaţionale. În urma colectării acestor propuneri de proiecte, se va forma un juriu din reprezentanţi ai ANT, dar şi ai asociaţiilor patronale federaţii, designeri şi arhitecţi. Ei vor juriza. Pentru proiectul desemnat câştigător se va organiza licitaţie, astfel încât România să participe cu acelaşi concept la târguri. Se va modifica şi legislaţia conform căreia, după un târg, standul amenajat nu mai aparţinea Autorităţii. Odată cu acest stand unic amenajat se va schimba şi procedura, astfel încât, standul va rămâne în proprietatea ANT. Noi vom plăti strict amenajarea şi serviciile organizatorului de târg", a explicat şeful ANT.

Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT) are alocate, în 2016, pentru promovare, aproximativ două milioane de euro, în general pentru participarea la târgurile de turism.

"Înainte de 2016, România a avut la dispoziţie fonduri europene pentru promovare. Am terminat în noiembrie strategia de marketing, promovare şi reprezentare a României, pornind de la ideea că nu există buget şi punctând nişte proiecte care trebuiau făcute. O să arătăm că se pot face multe lucruri cu bani puţini sau deloc pentru promovare. Ministrul Economiei a înţeles că este nevoie să se aloce bani suplimentari chiar înainte de rectificarea bugetară. Una dintre acţiuni pentru care vom cere susţinere financiară este şi Târgul Internaţional de Turism de la Moscova, din luna martie", a precizat Anca Pavel-Nedea.

Termenul de realizare a standului este 7 iulie 2016, astfel încât, pentru târgurile din toamnă, România să se poată prezenta cu noul concept de stand.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb