Anchor a demarat renovarea faţadei Bucureşti Mall

Elena Deacu
Companii #Imobiliare / 24 aprilie 2015

Anchor a demarat renovarea faţadei Bucureşti Mall

Grupul Anchor a început procesul de renovare şi remodernizare al faţadei Bucureşti Mall, iar lucrările sunt prevăzute să se încheie în septembrie.

Din acest motiv, intrarea în Bucureşti Mall dinspre Calea Vitan nu va mai fi funcţională în cursul primăverii şi verii. Clienţii primului centru comercial modern din România au însă la dispoziţie o intrare temporară, situată pe laterala stângă a clădirii, în vecinătatea benzinăriei.

Procesul de renovare al faţadei Bucureşti Mall este unul complex, implicând şi implementarea unui design contemporan atrăgător şi reconfigurarea spaţiilor dedicate activităţilor de leisure (terase şi cafenele).

Intrarea în renovare a faţadei centrului comercial se conformează cu cea mai recentă planificare a întregului proces, care a decurs fără întârzieri sau întreruperi, costurile renovării Bucureşti Mall şi Plaza România nedepăşind suma anunţată de 25 de milioane de euro. Sistemele şi tehnicile inovatoare de construcţie folosite în renovarea faţadei vor reduce pe durata lucrărilor la minimum disconfortul clienţilor celor două centre comerciale.

Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piaţa prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidenţiale şi clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România Bucureşti Mall primul centru comercial modern la nivel local.

De asemenea, grupul deţine Plaza România, una dintre cele mai populare destinaţii pentru cumpărături din Bucureşti, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, şi InCity Residences, ansamblu rezidenţial situat în centrul Capitalei.

Valoarea totală a investiţiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură şi extinderea platformei de servicii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb