Anchor Group oferă apartamente la cheie în "InCity Residences"

A.C.
Companii #Imobiliare / 19 mai 2014

Anchor Group oferă apartamente la cheie în "InCity Residences"

Dezvoltatorul imobiliar Anchor Grup oferă apartamente la cheie, în centrul Capitalei, în ansamblul rezidenţial InCity Residences, transmite un comunicat remis redacţiei.

În perioada 15 mai - 30 iunie 2014, pentru fiecare apartament de 3 camere din categoria A achiziţionat, dezvoltatorul oferă gratuit locul de parcare.

Inaugurat în 2009, Ansamblul InCity Residences se află în zona Vitan, în proximitatea a Bucureşti Mall, Piaţa Alba Iulia, Piaţa Unirii.

"InCity Residences este unul dintre puţinele proiecte imobiliare din centrul Capitalei realizat în spiritul all-inclusive, cu servicii de lifestyle şi cu un grad de ocupare de peste 80%, fiind în prezent casa a 320 de familii", se mai arată în comunicat.

Ansamblul pune la dispoziţia locatarilor săi 12 tipuri diferite de apartamente, de la studiouri şi până la unităţi de tip triplex cu 5 camere, cu o suprafaţă cuprinsă între 63 mp şi 265 mp.

Potrivit dezvoltatorului, apartamentele combină "spaţiile generoase şi decorurile funcţionale cu o soluţie completă de finisaje de cea mai bună calitate, într-un decor modern şi minimalist". Pentru amenajările interioare, Anchor Grup a investit în produse furnizate de producători precum Arrital Cucine, Franke sau Mirage.

Locatarii beneficiază de pază non-stop, supraveghere video, 5.000 mp de spaţii verzi, locuri amenajate pentru copii, 530 de locuri de parcare în subteran, precum şi de Salonul Gett's Hair Studio şi un centru fitness World Class, "unde locatarii beneficiază de tarife preferenţiale".

Răzvan Gaiţă, General Manager Anchor Grup este citat: "InCity Residences este locul ideal pentru relaxare după o zi lungă la birou, toate facilităţile şi serviciile existente fiind la dispoziţia locatarilor. Gradul de ocupare este de peste 80% în cele 3 clădiri puse la vânzare. Pentru cei care sunt în căutarea unei locuinţe de cinci stele în centrul Capitalei am pregătit şi o surpriză: oferim gratuit locul de parcare pentru 10 apartamente de 3 camere din categoria A achiziţionate până la sfârşitul lunii iunie. De asemenea, oferim soluţii personalizate de plată pentru casa dorită, având în vedere posibilităţile financiare de care dispune fiecare client".

Grupul Anchor este prezent în România din 1997, construind în "Bucureşti Mall" primul centru comercial modern la nivel local.

Grupul deţine Plaza Romania, Anchor Plaza şi InCity Residences.

Valoarea totală a investiţiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb